Στόχος διαρρηκτών το σπίτι του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κων. Τσάτσου – Έφυγαν με άδεια χέρια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2021

Στόχος διαρρηκτών το σπίτι του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κων. Τσάτσου – Έφυγαν με άδεια χέρια


Άγνωστοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα από τα ξύλινα παράθυρα της οικίας με λοστό
Στόχος διαρρηκτών έγινε το σπίτι του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τσάτσου, στην οδό Κουντουριώτη στην Κηφισιά.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, άγνωστοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα από τα ξύλινα παράθυρα της οικίας με λοστό προκειμένου να εισβάλουν εντός. Νωρίτερα είχαν ξηλώσει καλώδια από το ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, προφανώς φοβούμενοι για την ύπαρξη συναγερμού.
Εν τέλη οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να εισέλθουν και αποχώρησαν. Ο λόγος, σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης, είναι ότι μάλλον διαπίστωσαν πως εντός της οικίας δεν υπάρχει τίποτα πολύτιμο καθώς αυτή δεν κατοικείται εδώ και αρκετό καιρό.
«Αποπειράθηκαν να μπουν αλλά τελικά δεν τον έκαναν είτε γιατί δεν τα κατάφεραν, είτε γιατί αντιλήφθηκαν πως εντός αυτής δεν υπάρχει τίποτα πολύτιμο αφού το σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και καιρό» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Να σημειωθεί πως η διαχείριση του σπιτιού έχει περάσει πλέον στον εγγονό του Κων. Τσάτσου.
Τη διάρρηξη αντιλήφθηκε ο οικονόμος του σπιτιού και κάλεσε την αστυνομία με άνδρες της Ασφάλειας Κηφισιάς να διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες