Όταν ο Μάικ Τάισον βίωσε τον θάνατο ύστερα από χρήση ψυχεδελικής ουσίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021

Όταν ο Μάικ Τάισον βίωσε τον θάνατο ύστερα από χρήση ψυχεδελικής ουσίας


Ο Μάικ Τάισον έκανε χρήση δηλητηρίου των φρύνων, μιας ψυχεδελικής ουσίας, πρώτη φορά πριν από 4 χρόνια. Έκτοτε, όπως και ο ίδιος διατείνεται, βλέπει τον κόσμο διαφορετικά.
Ο Μάικ Τάισον, ίσως ο σπουδαιότερος πυγμάχος όλων των εποχών, ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ότι βίωσε μια μεταθανάτια εμπειρία μετά από χρήση δηλητηρίου των φρύνων, ενός ισχυρού ψυχεδελικού το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί αρκετά δημοφιλές ανάμεσα σε κύκλους διασήμων.
Πρόκειται για τη χημική ουσία 5-ΜeO-DMT και μεταξύ αυτών που έχουν πειραματιστεί βρίσκονται η Christina Haak και ο Hunter, ο γιος του Joe Biden, ο οποίος μάλιστα ισχυρίστηκε πως χάριν στην χρήση του δηλητηρίου κατάφερε να παραμείνει νηφάλιος για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Ο 55χρονος Μάικ Τάισον, που παρέμεινε τρία χρόνια στη φυλακή μετά την καταδίκη του για βιασμό το 1992, αποκάλυψε ότι βίωσε μια μεταθανάτια εμπειρία μετά τη χρήση της ψυχεδελικής ουσίας.

"Πέθανα κατά τη διάρκεια του πρώτου trip μου", ανέφερε. "Στα ταξίδια μου έχω δει πως ο θάνατος είναι όμορφος. Η ζωή και ο θάνατος πρέπει να είναι και τα δύο όμορφα, παρ' όλα αυτά ο δεύτερος έχει κακή φήμη. Το δηλητήριο μου δίδαξε ότι δεν θα βρίσκομαι εδώ για πάντα. Υπάρχει ημερομηνία λήξης".

Ο Τάισον μίλησε στη New York Post, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Wonderland, ένα συνέδριο στο Μαϊάμι με επίκεντρο τις ψυχεδελικές ουσίες και άλλα ναρκωτικά. Όπως ανέφερε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, έκανε χρήση της ουσίας για πρώτη φορά πριν τέσσερα χρόνια και έκτοτε έχει καπνίσει σε περισσότερες από πενήντα περιστάσεις.

Εξήγησε πως τον βοήθησε να χάσει σχεδόν 45 κιλά σε διάστημα 3 μηνών, να ξαναρχίσει την πυγμαχία αλλά και να δομήσει εκ νέου τις σχέσεις του με τη σύντροφο και τα παιδιά του.

"Με κάνει πιο δημιουργικό και με βοηθά να συγκεντρώνομαι", είπε. "(Σ.σ. το ναρκωτικό) μιλά από μόνο του. Αν με γνωρίζατε το 1989 θα βλέπατε έναν άλλον άνθρωπο. Το μυαλό μου δεν είναι αρκετά εκλεπτυσμένο για να αντιληφθώ τι συνέβη, αλλά η ζωή μου βελτιώθηκε".

"Ο σκοπός του δηλητηρίου είναι να βιώσεις το μέγιστο των δυνατοτήτών σου. Βλέπω τον κόσμο διαφορετικά. Είμαστε όλοι ίδοι. Τα πάντα είναι αγάπη", κατέληξε ο Μάικ Τάισον.

Το δηλητήριο των φρύνων του Κολοράντο είναι νόμιμο σε Καναδά και Μεξικό -στις ΗΠΑ ελέγχεται ως ουσία από το 2011- και θεωρείται από πολλούς ασφαλές και με θεραπευτικές ιδιότητες σε άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχικές ασθένειες.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες