Ολλανδία: Τράκαρε επίτηδες για να σώσει αναίσθητη οδηγό που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2021

Ολλανδία: Τράκαρε επίτηδες για να σώσει αναίσθητη οδηγό που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της


Ένας οδηγός στην Ολλανδία δεν δίστασε να τρακάρει το αυτοκίνητό του προκειμένου να «σώσει» μια γυναίκα που είχε χάσει τις αισθήσεις της και δεν είχε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Την ηρωική διάσωση κατέγραψε σε βίντεο ένας άλλος οδηγός, ο οποίος έσπευσε και αυτός να βοηθήσει.
Το περιστατικό, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ολλανδία, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε αυτοκινητόδρομο της Nunspeet. Ο Henry Temmermans, που οδηγούσε και εκείνος στον εν λόγω αυτοκινητόδορμο, κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως ένα αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε, έκανε… ζιγκ ζαγκ, με συνέπεια να βγει εκτός δρόμου.

Ο οδηγός δεν δίστασε. Επιβράδυνε και έφερε το δικό του αυτοκίνητο μπροστά από το όχημα της γυναίκας προκειμένου να της φράξει τον δρόμο. Έτσι, όταν το αυτοκίνητό της επανήλθε στην πορεία του, σταμάτησε πάνω σε εκείνο του Temmermans, ο οποίος είχε σταθμεύσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Όπως μάλιστα διαπιστώθηκε αργότερα η οδηγός είχε χάσει τις αισθήσεις της και δεν είχε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.
Η ηρωική διάσωση καταγράφηκε από κάμερα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο ενός άλλου οδηγού που ακολουθούσε το περιστατικό και επίσης βοήθησε.
Δείτε το βίντεο:

newsit.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες