Συνελήφθη ο αρνητής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης για διασπορά ψευδών ειδήσεων - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2021

Συνελήφθη ο αρνητής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Συνελήφθη ο αρνητής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης  YOUTUBE

Ο δικηγόρος εμφανίζεται σε βίντεο και δηλώνει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο και ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.
Στη σύλληψη του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη ο οποίος εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει COVID-19 προχώρησε η αστυνομία, με εντολή της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.
Σε βάρος του δικηγόρου υπάρχει ανοιχτή δικογραφία για τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (βάση του νέου ποινικού κώδικα για τη δημόσια υγεία) και της διέγερσης σε διάπραξη ανυπακοή, (πλημμελήματα), μετά την καταγγελία που επέδρασε στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία, στα οποία δικηγόρος εμφανίζεται και φέρεται να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο και ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.

Ήδη διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρτική εξέταση από τις εισαγγελικές αρχές, στο πλαίσιο της οποίας διατάχθηκε η σύλληψη του δικηγόρου ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος λόγω ειδικής δωσιδικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της για το αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης ή εάν θα συνεχίσει την προκαταρκτική έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες