Κακοκαιρία: Πώς έχασε τη ζωή της η 55χρονη στη Σκοτίνα Πιερίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Δεκεμβρίου 12, 2021

Κακοκαιρία: Πώς έχασε τη ζωή της η 55χρονη στη Σκοτίνα Πιερίας


Θρήνος στην Πιερία για την 55χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο ρέμα Ζιλιάνα. Πώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου. Όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος της περιοχής.
Φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα επρόκειτο να επισκεφθεί η 55χρονη που έχασε την ζωή της στη Σκοτίνα Πιερίας, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο λόγω της κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Olympusmera.gr, η 55χρονη, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, βρισκόταν στο αυτοκίνητό της και προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο το βράδυ του Σαββάτου (11/12).
Το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο ρέμα Ζιλιάνα. Η γιατρός βγήκε από το όχημα της, προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά το ποτάμι την παρέσυρε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η άτυχη γυναίκα αναζητείτο από την κόρη της από χθες το βράδυ, ενώ το όχημά της και η σορός της βρέθηκαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) από άνδρες της Π.Υ Λιτοχώρου, μετά από εκτεταμένες έρευνες.
Το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε περίπου χίλια μέτρα μακριά από το όχημά της.
Στο σημείο επιχείρησαν 9 άντρες της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα που προχώρησαν στην ανάσυρση του θύματος και την παράδοσή του σε ασθενοφόρο.
Για τον θάνατο της 55χρονης μίλησε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Δίου-Ολύμπου Αστέριος Φαρμάκης, περιγράφοντας το περιστατικό:
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες