Λεβέντης: Εξιτήριο σήμερα μετά από 76 ημέρες στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 09, 2021

Λεβέντης: Εξιτήριο σήμερα μετά από 76 ημέρες στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού


Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης μετά από 76 ημέρες νοσηλείας λόγω κορονοϊού με τις 47 εξ αυτών να είναι διασωληνωμένος

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος, εκτός απρόοπτου, αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο από νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στο οποίο παρέμεινε για νοσηλεία 2,5 μήνες μετά τη νόσησή του με κορονοϊό.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λεβέντης βρίσκεται στο νοσοκομείο 76 ημέρες με 47 εξ αυτών να είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ λόγω των επιπλοκών που του προκάλεσε ο κορονοϊός.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΡΕΝ ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά είναι φανερά καταβεβλημένος έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης με τον ίδιο να είναι, πάντως, ευδιάθετος μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό.


Υπενθυμίζεται ότι ο Βασιλης Λεβέντης μπήκε στην Εντατική στις 25 Σεπτεμβρίου αφού νόσησε με κορονοϊό με τη σύζυγό του να εξηγεί ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο κορονοϊού γιατί «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες