Σοκ: Ασθενής με κορονοϊό αυτοκτόνησε στο "Παπανικολάου" - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 31, 2021

Σοκ: Ασθενής με κορονοϊό αυτοκτόνησε στο "Παπανικολάου"


Τραγικό τέλος αποφάσισε να δώσει στη ζωή του ένας 59χρονος ασθενής που νοσηλευόταν με κορονοϊό στην Πνευμονολογική Κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, με μη επεμβατική υποστήριξη της αναπνοής του.

Ο άντρας, ο οποίος νοσηλευόταν στο κτίριο του παλιού Σανατόριου σύμφωνα με την ΕΡΤ, έπεσε με το κεφάλι στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή, ενώ στον ίδιο θάλαμο νοσηλευόταν και μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος. O 59χρονος ήταν σε βαριά κατάσταση εξαιτίας του κορονοϊού. Το επίπεδο οξυγόνου του ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, και του είχε χορηγηθεί μάσκα οξυγόνου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 59χρονος, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό. «Εκείνη την ώρα το προσωπικό άκουσε τον κρότο και έτρεξε αμέσως να δει τι γίνεται», σύμφωνα με εργαζόμενο στο νοσοκομείο.


Για το τραγικό συμβάν μίλησε στο Newsbomb.gr ο διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος. Σύμφωνα με τον ίδιο: «ο 57χρονος άνδρας που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν σε ένα δίκλινο δωμάτιο με μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον φόβο του και τον πανικό με αποτέλεσμα την τραγική αυτή κατάληξη. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και για τον λόγο αυτό δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα πράγματα αλλά θέλω να γνωρίζεται ότι καθημερινά ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις και με άλλους ασθενείς όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας».

Σύμφωνα με εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παπανικολάου που μίλησε στο newsit.gr, ο 60χρονος αυτόχειρας, που έπεσε από το μπαλκόνι του νοσοκομείου «ήταν ανεμβολίαστος, είχε βαριά νεφρική ανεπάρκεια και έπαιρνε μη επεμβατικό αερισμό».

Το προσωπικό του νοσοκομείου θορυβήθηκε καθώς όπως είπε εργαζόμενος στο newsit.gr: «Ήταν και άλλος ένας νοσηλευόμενος ο οποίος φώναξε ‘’Τρέξτε, τρέξτε, πήδηξε!’’ και τον βρήκαν νεκρό έναν όροφο κάτω. Ήταν γύρω στα 60, είχε μία εβδομάδα που νοσηλευόταν. Είχε μπει και ήταν σε σοβαρή κατάσταση και μετά σιγά σιγά χειροτέρεψε και έπαιρνε την αγωγή με σκοπό εάν σταθεροποιούνταν η κατάσταση της υγείας του θα έφευγε από το νοσοκομείο, εάν χειροτέρευε θα έμπαινε για διασωλήνωση».

Και προσθέτει: «Ήταν κάτι αναπάντεχο για τον ασθενή. Δεν το περίμενε κανείς. Δεν φάνηκε ότι είχε πρόβλημα, δεν είχε πει τίποτα, δεν είχε αφήσει κανένα υπονοούμενο. Αιφνιδιαστήκαμε τα μεσάνυχτα. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν ξέρουμε τι ξαφνική λάμψη θα γίνει στο μυαλό του ανθρώπου ειδικά αυτή την περίοδο».










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες