Δείτε πόσα πρόστιμα έπεσαν το τριήμερο των Χριστουγέννων για παραβάσεις έναντι των μέτρων προστασίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Δεκεμβρίου 28, 2021

Δείτε πόσα πρόστιμα έπεσαν το τριήμερο των Χριστουγέννων για παραβάσεις έναντι των μέτρων προστασίας


Γεμάτο από παραβάσεις σε ότι αφορά στα μέτρα του κοροναϊού, ήταν το τριήμερο των Χριστουγέννων.

Διαπιστώθηκαν 1.691 παραβάσεις, έγιναν 20 συλλήψεις και 29 αναστολές άδειας καταστημάτων.  Οι περισσότερες παρεμβάσεις αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας και μερικές στον έλεγχο των πιστοποιητικών (είσοδος χωρίς πιστοποιητικά ή με πιστοποιητικά άλλου), ενώ υπήρξαν περιπτώσεις παραβίασης της ήδη επιβληθείσας αναστολής λειτουργίας.

Τα παραπάνω στοιχεία παρέθεσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Άννα Ευθυμίου, μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Για την αναστολή λειτουργίας
Για τις περιπτώσεις παραβίασης της ήδη επιβληθείσας αναστολής λειτουργίας, η κ. Ευθυμίου, είπε ότι το πρόστιμο αυξάνεται, είναι 25.000 ευρώ, επέκταση της αναστολής λειτουργίας άλλες 15 μέρες και άλλες 5.000 ευρώ στο πρόσωπο που έχει την ευθύνη λειτουργίας του καταστήματος.

Με τρίτη παράβαση αναστέλλεται η λειτουργία για 60 μέρες και αφαιρείται προσωρινά η άδεια λειτουργίας του καταστήματος πρόσθεσε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ.

Έμφαση στα κέντρα διασκέδασης
«Είναι συνεχείς οι έλεγχοι από την πρώτη στιγμή εφαρμογής των μέτρων, προσαρμόζουμε το σχεδιασμό μας κάθε φορά αναλόγως των μέτρων. Έχουμε δώσει έμφαση και στην υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους» τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ.

Η αστυνομία δίνει έμφαση σε κέντρα διασκέδασης, καταστήματα εστίασης αλλά και σε δρόμους όπου παρατηρείται συνωστισμός. «Είναι αρκετά μεγάλος ο βαθμός συμμόρφωσης, όσοι επιχειρηματίες και πολίτες δεν πειθαρχούν επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα και οι διοικητικές κυρώσεις» τόνισε.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες