Τουρκάλα influencer φωτογραφήθηκε με ερωτικό ομοίωμα και φυλακίστηκε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Δεκεμβρίου 28, 2021

Τουρκάλα influencer φωτογραφήθηκε με ερωτικό ομοίωμα και φυλακίστηκε

 


Τουρκάλα Infulencer καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκισης με αναστολή επειδή πόσταρε άσεμνο περιεχόμενο στο Instagram από την επίσκεψή της στο Μουσείο του Σεξ της Ολλανδικής πρωτεύουσας.
Σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε Τουρκάλα influencer μετά από τη φωτογράφιση της στο Μουσείο Σεξ του Άμστερνταμ πάνω σε έναν υπερμεγέθη φαλλό.
Η 23 ετών Merve Taskin με περισσότερους από 570.000 ακολούθους προέβη στην επίμαχη ανάρτηση τον Ιανουάριο του 2021 ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της στην Ολλανδική πρωτεύουσα.
ADVERTISING
Τουρκάλα influencer φωτογραφήθηκε με τεράστιο φαλλό και φυλακίστηκε

Τουρκάλα influencer φωτογραφήθηκε με τεράστιο φαλλό και φυλακίστηκε  INSTAGRAM
Τουρκάλα influencer φωτογραφήθηκε με τεράστιο φαλλό και φυλακίστηκε
Τουρκάλα influencer φωτογραφήθηκε με τεράστιο φαλλό και φυλακίστηκε  INSTAGRAM


Σε μια άλλη προσβλητική - κατά το τουρκικό δικαστήριο - εικόνα η κ. Τaskin στέκεται πίσω από μια γυάλινη πόρτα με κόκκινο φωτισμό παραπέμποντας στους οίκους ανοχής στο διάσημο Red Light District.Σύμφωνα με τον νόμο του κράτους οι άνθρωποι που δημοσιεύουν άσεμνο υλικό μπορούν να λάβουν ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία χρόνια.Το δικαστήριο καταδίκασε σε αρχικό στάδιο την influencer σε έξι μήνες φυλάκισης, ύστερα μείωσε την ποινή σε πέντε λόγω καλής διαγωγής και τελικά πήρε αναστολή.

Η ίδια διατείνεται πως οι φωτογραφίες βρίσκονται μεταξύ των ορίων της ελευθερίας της έκφρασης ενώ η έρευνα και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει "πόσο πίσω βρίσκεται το τουρκικό κράτος συγκριτικά με τον υπόλοιπο κόσμο".

Από τη μεριά του το Μουσείο απεφάνθη πως "Σκοπός μας είναι να εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την ιστορία του σεξ. Σας θαυμάζουμε που εκφράζεστε ελεύθερα αναρτώντας τέτοιες φωτογραφίες".

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες