Αποπλάνηση 14χρονης: Οι κάμερες του δωματίου έδειξε δύο ακόμη άτομα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2022

Αποπλάνηση 14χρονης: Οι κάμερες του δωματίου έδειξε δύο ακόμη άτομα


Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει η αποπλάνηση της 14χρονης από έναν άντρα 40 ετών που εν τέλει συνελήφθη για αρπαγή και ασέλγεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από καταγγελία της μητέρας οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε ξενοδοχείο.
Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και η μητέρα της έκανε την καταγγελία στις αρχές. Τα νέα στοιχεία προέκυψαν από τις κάμερες του δωματίου που “είδαν” δύο ακόμη άτομα.
Αποπλάνηση 14χρονης: Ο ρόλος των δύο ατόμων
Σύμφωνα με το Star διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμη ατόμων που φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγεί στο κορίτσι από το καλοκαίρι.
Όταν παρακολούθησε η μητέρα τη μικρή και τους εντόπισε, εκείνος της είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.
Αποπλάνηση 14χρονης: Το ξέσπασμα συγγενή της 14χρονης
Συγγενής του κοριτσιού ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: “Να τιμωρηθεί. Είναι σοκαριστικό, ιδίως για όσους το ζούνε”. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση συγγενούς της 14χρονης, μόλις έμαθε νωρίς το μεσημέρι ότι ο 40χρονος που συνελήφθη για αρπαγή και ασελγείς πράξεις στην ανήλικη προφυλακίστηκε.
“Η μητέρα της πέρασε έναν Γολγοθά. Έκανε ό,τι ήταν δυνατόν να κάνει, βγήκε μπροστά μόνη της, το πάλεψε. Πήγε παντού, σε εισαγγελείς σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώσπου είχαμε ευτυχώς αυτή την κατάληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κάνεις αυτό. Να φανταστώ ότι κακοποιείς ένα ανήλικο”, πρόσθεσε.
Αποπλάνηση 14χρονης: Πώς έγινε η σύλληψη
Οι γονείς της ανήλικης έψαχναν το κορίτσι που είχε φύγει από το σπίτι της από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη το έσκαγε συχνά από το σπίτι… Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος κατηγορούμενος, αλβανικής καταγωγής, οικογενειακός φίλος της μητέρας της 14χρονης, την προσέγγισε και με τη δικαιολογία να μην περιπλανιέται μόνη της στους δρόμους, την παρέσυρε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η μητέρα τής ανήλικης είδε φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η κόρη της στα social media μαζί με τον 40χρονο και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, που τον συνέλαβε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή και στη συνέχεια προφυλακίστηκε με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες