Κρούσματα σήμερα: Πλησιάζουν στις 35.000 – Πόσα από αυτά αφορούν μαθητές - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2022

Κρούσματα σήμερα: Πλησιάζουν στις 35.000 – Πόσα από αυτά αφορούν μαθητές


Κρούσματα σήμερα: Νέα αύξηση στον αριθμό των μολύνσεων αναμένεται να ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ, ενσωματώνοντας και τα θετικά self test μαθητών και εκπαιδευτικών από τη Δευτέρα.
Άνοδο αναμένεται να σημειώσουν και σήμερα (11.01) τα κρούσματα στη χώρα, καθώς οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα φτάσουν κοντά στις 35.000. Με δεδομένο ότι στη σημερινή ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ θα περιλαμβάνονται και τα 15.547 θετικά self test μαθητών και εκπαιδευτικών από τη Δευτέρα, τα οποία δεν συμπεριλήφθηκαν στα χθεσινά δεδομένα, η αύξηση θεωρείται αναμενόμενη.
Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (11.01) εντοπίστηκαν επιπλέον 9.688 θετικά τεστ μαθητών και εκπαιδευτικών, τα οποία με βάση την πρακτική που ακολουθείται θα μπουν στην καταμέτρηση του ΕΟΔΥ μετά από θετικό rapid test και αυτό θα συμβεί πιθανότατα την Τετάρτη.
Το ενδιαφέρον όλων, βέβαια, στρέφεται και στους «σκληρούς» δείκτες. Ο αριθμός των θανάτων που ανακοινώνεται καθημερινά έχει αυξηθεί το τελευταίο 24ωρο, ενώ είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός κι ο αριθμός των διασωληνωμένων που χθες έφτασε στους 654.

Σημαντικός δείκτης για την πίεση που ασκείται στο Σύστημα Υγείας, ειδικότερα όσο εξαπλώνεται η μετάλλαξη Όμικρον στην κοινότητα, είναι κι αυτός των εισαγωγών. Ο μέσος όρος του τελευταίου επταημέρου έχει φτάσει στις 570 εισαγωγές, με τα νοσοκομεία να «στενάζουν» και πάλι…



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες