Διακοπές ρεύματος: Για 36 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση – Πού επιμένουν τα προβλήματα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2022

Διακοπές ρεύματος: Για 36 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση – Πού επιμένουν τα προβλήματα


Μάχη με το χρόνο συνεχιζει να δίνει ο ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες που προκλήθηκαν λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα» σε όλη την Ελλάδα, αφήνοντας στο σκοτάδι πολλές περιοχές της χώρας για πολλές ώρες.
Οι τεχνικοί του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας «τρέχουν» να προλάβουν τη δέσμευση του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, ο οποίος χθες το βράδυ διαβεβαίωσε ότι μέχρι το πρωί θα έχει επανέλθει παντού η ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, οι περισσότερες εκκρεμότητες αφορούν αυτήν την ώρα σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών σε 8 γραμμές μέσης τάσης.

Όσον αφορά τα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί, εκτός από ορισμένους οικισμούς στην περιοχή των Σφακίων λόγω έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή και χθες το μεσημέρι.
Περιπέτεια στην Παιανία: 36 ώρες χωρίς ρεύμα
Ωστόσο, υπάρχουν καταγγελίες πολιτών πως παραμένουν χωρίς ρεύμα ακόμα και 36 ώρες μετά. Ενδεικτικά, περιοχές στην Ραφήνα, την Καλλιτεχνούπολη, το Πικέρμι, τη Λούτσα, την Άνω Γλυφάδα, δεν έχουν δει ακόμα αποκατάσταση των βλαβών.

Σήμερα το πρωί μία κάτοικος Παιανίας μίλησε στο Mega και περιέγραψε την περιπέτειά της καθώς είναι 36 ώρες δίχως ρεύμα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή αλλά να καλέσουν στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες