Με πόσο περπάτημα θα κάψουμε 3 σοκολατένια μπισκότα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2022

Με πόσο περπάτημα θα κάψουμε 3 σοκολατένια μπισκότα


Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι αρκούν πέντε με δέκα λεπτά περπάτημα για να κάψουν ένα ή και παραπάνω μπισκότα. Η αλήθεια όμως είναι πιο… πικρή.

Συνήθως έχουμε μια απατηλή εικόνα για το πόσος χρόνος άσκησης απαιτείται για να κάψουμε τις θερμίδες ενός γλυκού ή φαγητού.


Τρία σοκολατένια μπισκότα έχουν περίπου 190 θερμίδες. Για να τις κάψουμε πρέπει να περπατάμε ζωηρά για 35 λεπτά ή να τρέξουμε για 20΄.

Ίσως τώρα το ξανασκεφτούμε πριν τα φάμε τόσο απερίσκεπτα, αλλά και πριν αρχίσουμε να τρώμε τα γλυκά που περίσσεψαν τις μέρες των εορτών. Καλύτερα να τα αποχωριστούμε με όποιο τρόπο κρίνουμε καλύτερο! Και αμέσως  μετά να πάμε για μια βόλτα!

Υπενθυμίζεται ότι το περπάτημα είναι ασφαλές, ανέξδο και πολύ αποτελεσματικό. Χαρίζει καλλίγραμμα και τονωμένα πόδια, ενώ παράλληλα ωφελεί ποικιλοτρόπως την υγεία, τονώνοντας την καρδιοαναπνευστική λειτουργία και βοηθώντας στην ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα. Το περπάτημα αναμφίβολα αποτελεί την καλύτερη άσκηση για το σώμα, ενώ όταν γίνεται με ζωηρό ρυθμό μπορεί να βοηθήσει ακόμη και σε αποτελεσματικό αδυνάτισμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες