Εντοπίστηκε σώος ο 60χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείτο στην Κρήτη - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2022

Εντοπίστηκε σώος ο 60χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείτο στην Κρήτη


Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του ο 60χρονος κτηνοτρόφος που αναζητείτο στην Κρήτη. Ήταν στη μάντρα του, περιμένοντας να καλυτερέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του 60χρονου κτηνοτρόφου από το Καμινάκι Λασιθίου της Κρήτης, ο οποίος αγνοείτο επί δύο 24ωρα.
Σύμφωνα με το Cretalive.gr, ο 60χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.
Συγκεκριμένα, ο άντρας βρισκόταν στη μάντρα του περιμένοντας να καλυτερέψουν οι συνθήκες για να μπορέσει να κατέβει με το όχημά του στο Καμινάκι, όπου και μένει. Την μάντρα προσέγγισε ερπυστριοφόρο όχημα της ΕΜΑΚ με 7 άνδρες, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο σπίτι του, όπου τον περίμενε με αγωνία η οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται πως επί ώρες ήταν σε εξέλιξη κινητοποίηση από τις αρχές για τον εντοπισμό του, κάτι που επιτεύχθηκε κατά τις 11:00 το βράδυ της Τρίτης (25/01). Είχε επικρατήσει έντονη ανησυχία, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή αλλά και σε όλη την Κρήτη με την κακοκαιρία Ελπίδα.
"Όλα καλά με τον κτηνοτρόφο μας. Καλή επιστροφή στο πλήρωμα της ΕΜΑΚ!", ανέφερε, σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, κ. Γιάννης Στεφανάκης.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες