Μελίσσια - Η ντροπή των διαρρηκτών : Πώς «προδόθηκε» στην Αστυνομία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιανουαρίου 09, 2022

Μελίσσια - Η ντροπή των διαρρηκτών : Πώς «προδόθηκε» στην Αστυνομία


Ένας διαρρήκτης έχει εισβάλει τρεις φορές μέσα σε οκτώ μήνες σε κρεπερί στα Μελίσσια, ενώ ήταν τόσο απρόσεκτος που οι αστυνομικοί τον έχουν ταυτοποιήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ που μετέδωσε και το σχετικό βίντεο, ο συγκεκριμένος διαρρήκτης εμφανίζεται σε κρεπερί στα Μελίσσια με ροζ σκούφο και κόκκινα παπούτσια και αρχικά σκέφτεται να εισβάλει στο κατάστημα με πέτρα.

Στη συνέχεια, του φαίνεται καλύτερη η ιδέα να ανοίξει με τα χέρια του την κεντρική πόρτα εισόδου. Κοιτάει δεξιά και αριστερά για να δει εάν τον βλέπει κανείς και συνεχίζει την προσπάθεια.

Κρατάει αντίσταση με τα πόδια, βάζει περισσότερη δύναμη, μέχρι που το ξύλινο μακρύ πόμολο της πόρτας σπάει και πέφτει κάτω…

Έσπασε την τζαμαρία
Δεν εγκαταλείπει όμως ούτε τότε την προσπάθεια. Κάθεται στο τραπεζάκι του μαγαζιού, κάνει τον αδιάφορο, μέχρι που παίρνει μία πέτρα, σπάει την τζαμαρία και εισβάλει στο εσωτερικό του.

Ο διαρρήκτης έχει βάλει στόχο την ίδια κρεπερί, στον κεντρικότερο δρόμο των Μελισσίων και διακρίνεται για την απροσεξία του. Του πέφτει η μάσκα που φοράει για τον κοροναϊό και αποκαλύπτει στην κάμερα το πρόσωπό του, κινείται αργά στο χώρο σαν να έχει τον χρόνο με το μέρος του, μετρά με την ησυχία του τα ψιλά που έχει το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, ενώ πού και πού κοιτάει προς την είσοδο μήπως τον έχει αντιληφθεί κάποιος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ταυτοποιήσει τον διαρρήκτη, με τη σύλληψή του να θεωρείται θέμα χρόνου.

Δείτε το Βίντεο:









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες