Διακοπές ρεύματος στην Αττική: Πού εντοπίζονται προβλήματα – Άγνωστος ο χρόνος αποκατάστασης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2022

Διακοπές ρεύματος στην Αττική: Πού εντοπίζονται προβλήματα – Άγνωστος ο χρόνος αποκατάστασης


Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Αττικής από την κακοκαιρία Ελπίδα
Προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση προκαλεί η κακοκαιρία Ελπίδα με αρκετές περιοχές της Αττικής να έχουν διακοπές ρεύματος παρά τις προσπάθειες των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των βλαβών.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης υπάρχουν περιοχές στην Αττική οι οποίες είναι χωρίς ρεύμα ακόμα και για περισσότερες από 12 ώρες ενώ όσο περνάει η ώρα το πρόβλημα επιδεινώνεται καθώς έχουν παγώσει τα καλώδια και με τον ισχυρό άνεμο που πνέει σπάνε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι περιοχές της Αττικής που έχουν διακοπές ρεύματος είναι:
Χαλάνδρι,
Μαρούσι,
Ψυχικό
Μεταμόρφωση
Νέα Φιλαδελφεια
Πεύκη
Κερατέα
Κορωπί
Νέα Μάκρη
Ντράφι
Γραμματικό
Βύρωνας
Καρέας
Βούλα
Νέα Σμύρνη
Άλιμος

Την κατάσταση δυσκολεύει η κατάσταση στους δρόμους καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούν να προσεγγίσουν σε αρκετά σημεία με βλάβες με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστος ο χρόνος αποκατάστασης των προβλημάτων.

Κατά εκτιμήσεις, δε, η πλήρης αποκατάσταση των βλαβών και ζημιών στο δίκτυο θα πάρει 2-3 ημέρες καθώς και στην Αττική και σε άλλες περιοχές σπάνε καλώδια και προκαλούν επιπλέον προβλήματα.

Ενδεικτικό του προβλήματος είναι ότι ενώ στον ΔΕΔΔΗΕ υπολογίζανε φορτίο 8680 γιγαβατ για χθες, Δευτέρα, το τελικό φορτίο ήταν 8.000 γιγαβάτ γεγονός που σημαίνει ότι από βλάβες «χάθηκαν» περί τα 600 γιβαβάτ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες