Βέλγιο: Αγοράκι τεσσάρων ετών βρέθηκε νεκρό πέντε μέρες μετά την απαγωγή από τον μπέιμπι σίτερ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2022

Βέλγιο: Αγοράκι τεσσάρων ετών βρέθηκε νεκρό πέντε μέρες μετά την απαγωγή από τον μπέιμπι σίτερ


Δεν είχε αίσιο τέλος η εξαφάνιση του 4 ετών Ντίν Βερμπεκοες από το Βέλγιο για τον εντοπισμό του οποίο είχαν κινητοποιηθεί τόσο η βελγική όσο και η ολλανδική αστυνομία.
Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε σε ένα τεχνητό νησί στην επαρχία Zέελαντ της Ολλανδίας, ενώ για τη δολοφονία του η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα 34 ετών από το Βέλγιο.
Ο δράστης, σύμφωνα με το ΒΒC, ήταν ο μπέιμπι σίτερ του παιδιού ο οποίος αντί να το παραδώσει το στο σπίτι των παππούδων του, το απήγαγε και έφυγε μαζί του.
Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο απαγωγέας συνελήφθη στην ολλανδική πόλη Μέερκεκ, περίπου 120 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το σημείο όπου βρέθηκε το σώμα του αγοριού.
Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος και το αγόρι εθεάθησαν τελευταία φορά την Τετάρτη στη βελγική πόλη Σιντ Νίκλαας, κοντά στην Αμβέρσα.
Τις προηγούμενες ημέρες η Ολλανδική αστυνομία αναζητούσε τον Ντιν αφού είχε πληροφορίες ότι βρισκόταν στη χώρα.

 

Μετά τη σύλληψη του άνδρα, η αστυνομία εξέδωσε ένα Amber Alert - ειδοποίηση των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων - με την περιγραφή του παιδιού και φωτογραφία του.
Η σορός του βρέθηκε στο Νέτζε Γιανς, ένα τεχνητό νησί στην επαρχία Zέελαντ, αμέσως μετά.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας που εκδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας ανέφερε ότι ένα ελικόπτερο της αστυνομίας συμμετείχε στην έρευνα και πως είχε εντοπιστεί ”πιθανός τόπος εγκλήματος”. Γύρω στις 22:00 τοπική ώρα αστυνομικοί βρήκαν ”το άψυχο σώμα ενός παιδιού”, ανέφερε η δήλωση.
Σε σύντομο μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα ήταν του αγνοούμενου μικρού παιδιού και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην έρευνα.

Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες