Οργισμένη η Ελένη Ράντου: "Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε" - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2022

Οργισμένη η Ελένη Ράντου: "Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε"


Η οργισμένη ανάρτηση της Ελένης Ράντου για το... οριακά ανύπαρκτο επιτελικό κράτος που υπέβαλε σε τεράστια ταλαιπωρία τους κατοίκους της Αττικής.
Πολλά και σοβαρά προβλήματα σε όλο το λεκανοπέδιο προκάλεσε το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα, με την Αττική ουσιαστικά να "παραλύσει" από τον χιονιά και το επιτελικό κράτος ανύπαρκτο.
Η Ελένη Ράντου εξέφρασε την οργή της με ανάρτησή της στο facebook, στην οποία ανέβασε φωτογραφία από το εξωτερικό του σπιτιού της, που φαίνεται να είναι "βυθισμένο" τόσο στο χιόνι, όσο και στο σκοτάδι.
Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου:

"Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού.

Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!", έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες