Περαχώρα: Συνελήφθη δράστης δύο κλοπών στο ίδιο σπίτι - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιανουαρίου 30, 2022

Περαχώρα: Συνελήφθη δράστης δύο κλοπών στο ίδιο σπίτι


Ένας δειγματοληπτικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Λουτρακίου σε μια παρέα νεαρών, οδήγησε στην εξιχνίαση δυο διαρρήξεων που είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα ένα από τα μέλη της και μάλιστα στο... ίδιο σπίτι στην περιοχή της Περαχώρας, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του κοιμόταν!

Πάνω στον 20χρονο Έλληνα, που υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας που είχε κλαπεί δυο ημέρες νωρίτερα από το συγκεκριμένο σπίτι, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στο τμήμα όπου προσήχθη, ομολόγησε ότι αυτός ήταν ο δράστης όχι μόνο της συγκεκριμένης κλοπής, αλλά και της προηγούμενης που είχε γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Τότε, ο νεαρός «μπουκαδόρος» είχε αρπάξει από το κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι όπου κοιμόταν αμέριμνος ο ένοικος άλλο ένα κινητό και 720 ευρώ, ένα μέρος από τα οποία βρέθηκε στην κατοχή του. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές και κρατείται ώσπου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες