Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και βροχές - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2022

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και βροχές


Τα προβλήματα από τη σαρωτική επέλαση της «Ελπίδας» παραμένουν σε αρκετές περιοχές της Αττικής με τους πολίτες να βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με δρόμους «παγοδρόμια» καθώς αρκετά στενά σε δήμους της πρωτεύουσας δεν έχουν καθαριστεί.

Πάντως, πριν καλά καλά μας αποχαιρετήσει η «Ελπίδα» φαίνεται πως τα νέα δεν είναι καλά, αφού όπως όλα δείχνουν έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού, αυτή τη φορά από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα φέρει χιόνια και βροχές.

Για τη νέα επιδείνωση του καιρού προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνοντας ότι στη Χαλκιδική δεν αποκλείεται να χιονίσει στα ορεινά, ενώ από το ύψος των ορεινών τμημάτων της Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας, σε ολόκληρη τη δυτική Μακεδονία, στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις ίσως πάνω από τα 300 – 500 μέτρα υψόμετρο.

Το Σάββατο, σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο της ΕΡΤ, θα υπάρχουν χιονοπτώσεις και στην Αττική, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα είναι συγκρίσιμες με αυτές που έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα.

Θα εντοπίζονται σε μεγαλύτερα υψόμετρα πάνω από τα 500 – 600 μέτρα ενώ θα βρέχει στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες