Υπουργείο Παιδείας: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα στα σχολεία που θα κλείσουν τη Δευτέρα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιανουαρίου 23, 2022

Υπουργείο Παιδείας: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα στα σχολεία που θα κλείσουν τη Δευτέρα

EUROKINISSI

Με τηλεκπαίδευση θα διεξαχθούν τα μαθήματα σχολικών μονάδων που θα παραμείνουν κλειστά, λόγω κακοκαιρίας. Η ανακοίνωση του υπουργείου.
Τη διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεκπαίδευση, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, για τις σχολικές μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα που "σαρώνει" τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρος Κόπτσης, γνωστοποίησε τα εξής:
"Σε περιπτώσεις που η Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατά λόγο αρμοδιότητας, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, προβλέπεται εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβαθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Η τηλεκπαίδευση αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας όταν για έκτακτους αντικειμενικούς λόγους δεν μπορεί αυτή να διεξαχθεί δια ζώσης".

Νωρίτερα, η υπουργός Υγείας, Νίκη Κεραμέως, είχε κάνει γνωστό ότι θα εξετασθεί το ενδεχόμενο της τηλεκπαίδευσης για όσα σχολεία θα είναι κλειστά, λέγοντας ότι δεν θα χαθούν τα μαθήματα.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες