Ευχαριστήριο Μήνυμα προς την εταιρεία Motor Oil και τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Ιανουαρίου 07, 2022

Ευχαριστήριο Μήνυμα προς την εταιρεία Motor Oil και τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη


Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της μεγάλης και σπουδαίας δωρεάς της εταιρείας MOTOR OIL για την κατασκευή ενός σύγχρονου παιδικού σταθμού στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00€.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, εκ μέρους όλων των δημοτών, θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς και θερμές του ευχαριστίες προς την εταιρεία MOTOR OIL και τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη καθώς ενέργειες όπως αυτή αναδεικνύουν την ουσιαστική πλευρά της αλληλεγγύης σε ευαίσθητες δομές του κοινωνικού χώρου, όπως είναι οι σχολικές μονάδες. Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση της εταιρείας και είναι άξια, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Είμαστε πάντα ευγνώμονες για την συνεχή και σταθερή υποστήριξη που έχετε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια προς τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και τους δημότες μας.
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Αλκ. ΓκιώνηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες