Δολοφονία Άλκη: "Δεν έβλαψα κανέναν" λέει ο 20χρονος που παραδόθηκε στην Αλβανία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10, 2022

Δολοφονία Άλκη: "Δεν έβλαψα κανέναν" λέει ο 20χρονος που παραδόθηκε στην Αλβανία


Μετανιωμένος για τη φυγή του στην Αλβανία εμφανίζεται ο 20χρονος κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Η στιγμή της παράδοσής του στην Αλβανία.
Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 20χρονος κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη που είχε διαφύγει στην Αλβανία κι εναντίον του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Μιλώντας στον Alpha λίγο πριν παραδοθεί, αναφέρει πως ο ίδιος "δεν έβλαψε κανέναν". Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του καναλιού που μετέφερε όσα είπε ο νεαρός λέγοντας πως: "Είμαι μετανιωμένος. Διέφυγα από την Ελλάδα και πήγα στην Αλβανία επειδή φοβόμουν. Δέχτηκα κάποιες απειλές όταν έγινε το περιστατικό. Όταν έφτασα, πήγα στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν έβλαψα κανέναν στην επίθεση εναντίον του Άλκη και των φίλου του. Ζητάω συγγνώμη από τους γονείς του Άλκη. Θα έρθει στην Ελλάδα γιατί επιθυμία μου είναι να παραδοθώ, ώστε να αντιμετωπίσω την ελληνική δικαιοσύνη. Πιστεύω πως θα έχω μία δίκαιη δίκη".
Ο 20χρονος παραδόθηκε νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα Κοριτσάς και δεν θέλησε να δώσει στοιχεία για το βράδυ της επίθεσης, λέγοντας πως ό,τι έχει να πει, θα το αναφέρει στην ανακρίτρια.

Η σύλληψη του 20χρονου καταζητούμενου ωστόσο δεν σημαίνει ότι αυτός θα εκδοθεί στη χώρα μας. Αξιωματικοί της Ασφάλειας επισημαίνουν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά: Καθώς δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία εκδόσεων μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, υπάρχει και ένα σοβαρό «αγκάθι» ως προς το αν η Αλβανία θα δεχθεί να εκδώσει κατηγορούμενο στην χώρα μας ακόμη και αν εκείνος συναινέσει, κάτι για το οποίο θα χρειαστεί δικαστική απόφαση στην Αλβανία.
Η στιγμή της παράδοσης του 20χρονου στην Αλβανία

Ο 20χρονος κατηγορούμενος παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς το μεσημέρι της Πέμπτης (10/5). Δύο μέρες μετά τη θανατηφόρα επίθεση των δραστών στους φιλάθλους του Άρη, ο νεαρός διέφυγε στην Αλβανία.

Το GRTimes δημοσιεύει φωτογραφίες από τη στιγμή της παράδοσης του νεαρού στην Κορυτσά: GRTIMES GRTIMES

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες