Παντρεύτηκε και εξαπάτησε 27 εύπορες γυναίκες μέσα σε 40 χρόνια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 27, 2022

Παντρεύτηκε και εξαπάτησε 27 εύπορες γυναίκες μέσα σε 40 χρόνια


Ένας Ινδός συνελήφθη πρόσφατα επειδή φέρεται να παντρεύτηκε τουλάχιστον 27 εύπορες γυναίκες τα τελευταία 43 χρόνια καθαρά για οικονομικά οφέλη.


Ο Ραμές Χαντρα Σουέιν, 66 ετών, από την Ορίσα, στην ανατολική Ινδία, κατηγορείται ότι ξεγέλασε δεκάδες γυναίκες για να τον παντρευτούν παριστάνοντας τον επιτυχημένο γιατρό και σημαντικό αξιωματούχο του ινδικού υπουργείου Υγείας.


Ο Σουέιν, ο οποίος έχει τελειώσει μόνο το Γυμνάσιο, χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα για να πείσει τα θύματά του ότι είναι είναι επιτυχημένος γιατρός, προτού προχωρήσει στην υπεξαίρεση σημαντικών χρηματικών ποσών και περιουσιακών στοιχείων από αυτά. Είναι ενδιαφέρον ότι οι περισσότερες από τις γυναίκες που παντρεύτηκε την τελευταία δεκαετία ήταν πολύ καλά μορφωμένες, από γιατρίνες και λογίστριες μέχρι και δικηγόροι του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Ο Σουέιν παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1982 και απέκτησε δύο γιους και μια κόρη από αυτόν τον γάμο. Από τότε πιστεύεται ότι έχει ξεγελάσει σχεδόν 90 άλλες γυναίκες, αν και λίγες από αυτές έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν σε επίσημη έρευνα, λόγω του φόβου του στιγματισμού από την κοινωνία. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι έχουν συγκεντρώσει αποδείξεις για τουλάχιστον 27 γάμους και 14 από αυτές τις απατημένες συζύγους έχουν ασκήσει μέχρι στιγμής μήνυση.


Σύμφωνα με ινδικές πηγές, ο Σουέιν πόζαρε ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής στο Υπουργείο Υγείας και Οικογενειακής Πρόνοιας. Έδειχνε συχνά στις πολλές συζύγους του μια «απορριπτόμενη αίτηση άδειας» από το γραφείο του και φωτογραφίες του δίπλα σε οχήματα με φάρο στην οροφή, για να δικαιολογήσει την απουσία του από το σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα.


Ο απατεώνας, που χρησιμοποίησε πολλά πλαστά ονόματα και ταυτότητες, συμπεριλαμβανομένων των Δρ, Μπιζαντρι Ραμες Κουμάρ, Δρ. Μπιντού Πράκας Σουέιν και Δρ. Ραμανλι Ρανζαν Σουέιν, στόχευε ανύπαντρες, μοναχικές γυναίκες και τις έπειθε να μεταφέρουν σημαντικά χρηματικά ποσά και περιουσιακά στοιχεία στο όνομά του, πριν τελικά τις εγκαταλείψει.


Η πρώτη καταγγελία εναντίον του έγινε μόλις πέρυσι, όταν μια από τις συζύγους του, μια δασκάλα, βρήκε κάποια μηνύματα στο τηλέφωνό του. Τηλεφώνησε στους αριθμούς και σοκαρίστηκε όταν άκουσε ότι οι γυναίκες στην άλλη άκρη ισχυρίστηκαν όλες ότι ήταν γυναίκες του Σουέιν.


Η δασκάλα πήγε στην αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο και υπέβαλε μήνυση με αποτέλεσμα οι αρχές να τον συλλάβουν.


Η αστυνομία έμαθε αργότερα ότι ορισμένες από τις γυναίκες που είχε απατήσει ο Σουέιν όλα αυτά τα χρόνια, απέφυγαν να τον καταγγείλουν αφού απείλησε να δημοσιεύσει οικεία βίντεο τους. Ωστόσο, μερικές από τις συζύγους του αρνήθηκαν να πιστέψουν ότι τους είχε πει ψέματα, λέγοντας στην αστυνομία ότι θα πίστευαν μόνο αν τις παραδεχόταν ο ίδιος ο Σουέιν.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες