Πάτρα: Με κορονοϊό 60 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Φεβρουαρίου 08, 2022

Πάτρα: Με κορονοϊό 60 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»


Με κορονοϊό νοσούν περισσότεροι από 60 εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στην Πάτρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου.
Η μεγαλύτερη επιβάρυνση καταγράφεται στην παθολογική κλινική, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων “Ιπποκράτης”, η οποία περιγράφει την γενικότερη εικόνα, ως εξής:
«Βάσει των νέων δεδομένων που διαθέτουμε πάνω από 60 συνάδελφοί μας νοσούν αυτήν την περίοδο, αριθμός αρκετά μεγάλος και σταθερός σ΄ αυτά τα επίπεδα, αυτήν την περίοδο. Η μεγαλύτερη βέβαια επιβάρυνση καταγράφεται στην παθολογική κλινική όπου, μέχρι αυτήν την στιγμή, έχουμε ήδη 9 κρούσματα κορονοϊού σε συναδέλφους μας και δύο σε ιατρούς».


Οι εργαζόμενοι εικάζουν πως πρόκειται για μια νέα διασπορά, καθώς τα περιστατικά, όπως λένε, είναι πάρα πολλά σε μία μόνον κλινική. Παράλληλα ζητούν από τους αρμόδιους να δράσουν ΑΜΕΣΑ, να δουν τις αιτίες και να επαναπροσδιοριστεί η λειτουργία του νοσοκομείου.

“Αυτή η κατάσταση επηρεάζει συνολικά την λειτουργία του νοσοκομείου και των συναδέλφων μας, οι οποίοι αρκετά-συχνά καλούνται να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες, ανεξαρτήτως τμήματος ακόμη και προβλημάτων υγείας που καταπατούνται”, αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες