Στο εδώλιο μουσικός ροκ ελληνικού συγκροτήματος για αποπλάνηση 8χρονης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10, 2022

Στο εδώλιο μουσικός ροκ ελληνικού συγκροτήματος για αποπλάνηση 8χρονης


Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγείται για δεύτερη φορά πρώην μέλος συγκροτήματος της ελληνικής ροκ και έντεχνης σκηνής για αποπλάνηση 8χρονης. Είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 12 ετών.
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου αναμένεται να καθίσει την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου πρώην μέλος συγκροτήματος της ελληνικής ροκ και έντεχνης σκηνής, που μεσουρανούσε πριν το 2000.
Ο 68χρονος σήμερα μουσικός αναμένεται να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό ύστερα από την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση με την οποία κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, επιβάλλοντας ποινή κάθειρξης 12 ετών, χωρίς ελαφρυντικά. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (5-2), ενώ πλέον ο κατηγορούμενος είναι ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Αν και η οικογένεια του θύματος αναμένεται να δώσει το παρόν στη δίκη, το ίδιο το κορίτσι, που σύμφωνα με το documentonews.gr ήταν 8 ετών όταν ανέφερε το περιστατικό στους δικούς της, δεν θα βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί περιέγραψε στους γονείς της πως ο γείτονάς τους και μέλος γνωστού συγκροτήματος, την ακουμπούσε, ενώ εκείνη έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του.
Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία, αναφερόμενος σε διαφορές που είχε με την οικογένεια του κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες