«Κανόνι» σε μεγάλη επιχείρηση στην Ελλάδα λόγω Ουκρανίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 24, 2022

«Κανόνι» σε μεγάλη επιχείρηση στην Ελλάδα λόγω Ουκρανίας


«Λουκέτο» σε μεγάλη επιχείρηση
Μια ουκρανική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο του delivery και πρόσφατα έκανε τα πρώτα της βήματα και στην Ελλάδα «κατεβάζει ρολά».
Μέχρι σήμερα η Rocket delivery εξυπηρετούσε τις περιοχές Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Ψυχικό, Φιλοθέη και πλέον και το κέντρο της Αθήνας -Κολωνάκι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Αμπελόκηποι, Άγιο Αρτέμιο, Θησείο, Κουκάκι, Κεραμεικό και Γκάζι- και όπως είχε ανακοινώσει είχε στόχο να εντάξει στην εφαρμογή της δεκάδες ακόμη καταστήματα εστίασης, προκειμένου να παρέχεται μεγάλη ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές.Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του cibum.gr η απόφαση για τη διακοπή λειτουργίας της πάρθηκε λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη μητρική εταιρεία εξαιτίας της κρίσης στη σχέση Ρωσίας – Ουκρανίας.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι επικεφαλής της εταιρείας ενημερώνουν το προσωπικό σχετικά προκαλώντας μεγάλη ανασφάλεια καθώς πρόσφατα είχαν υπογράψει συμβάσεις αορίστου χρόνου και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.

Η είδηση για τους εργαζόμενους ήταν «κεραυνός εν αιθρία» αφού μέχρι και το απόγευμα δούλευαν κανονικά αναφέρει το cibum.gr.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση ούτε απ’ την ελληνική θυγατρική, ούτε απ’ τη μητρική.


Υπενθυμίζεται ότι η άφιξη της Rocket στην Ελλάδα είχε γίνει στο πλαίσιο μίας μεγάλης επέκτασης της εταιρείας σε χώρες της Ευρώπης, όπως η Γαλλία, η Ολλανδία, η Κύπρος και η Πορτογαλία. Στη χώρα μας το εγχείρημα είχε αναλάβει να τρέξει η θυγατρική Ρόκετ Ντελίβερι Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, που έχει συσταθεί από τις 25 Μαΐου 2021, με έδρα της εταιρείας την Αγία Παρασκευή Αττικής.

Με βάση το επίσημο προφίλ της, η Rocket ιδρύθηκε το 2018 στην Ουκρανία και είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής εφαρμογή στην τοπική αγορά με παρουσία σε 28 πόλεις και 18 περιφέρειες της χώρας.


aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες