Πόλεμος στην Ουκρανία: «Θέλουμε να πεθάνουμε μαζί» – Παντρεύτηκαν υπό τον ήχο των οβίδων - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Φεβρουαρίου 26, 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Θέλουμε να πεθάνουμε μαζί» – Παντρεύτηκαν υπό τον ήχο των οβίδων


Ουκρανία: Δεν ήταν σίγουρα ο γάμος που ονειρεύτηκε το ζευγάρι, ωστόσο έσπευσαν να παντρευτούν υπό τον ήχο των σειρήνων αεροπορικής επιδρομής που ηχούσαν στα αυτιά τους.
«Ήταν πολύ τρομακτικό», ανέφερε μιλώντας στο CNN η νύφη Yaryna Arieva, η οποία παντρεύτηκε τον σύντροφό της Sviatoslav Fursin, στο μοναστήρι του Αγίου Μιχαήλ του Κιέβου. «Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου και βγαίνεις έξω και ακούς αυτό», είπε η Arieva, βουλευτής στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κιέβου.
Το ζευγάρι είχε κλείσει την ημερομηνία γάμου από τις 6 Μαΐου και είχε σκοπό να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός με οικογένεια και φίλους σε ένα εστιατόριο με μια «πολύ, πολύ χαριτωμένη βεράντα» με θέα στον ποταμό Δνείπερο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η νύφη. «Μόνο εμείς και το ποτάμι και όμορφα φώτα», τόνισε. Ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν όταν ο Πούτιν ανακοίνωσε την στρατικωτική επιχείρηση
Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε τον Οκτώβριο του 2019 σε μια διαδήλωση στο κέντρο του Κιέβου, αποφάσισε ότι ήθελε να παντρευτεί επειδή δεν είναι σίγουροι για το μέλλον τους. «Η κατάσταση είναι δύσκολη. Θα πολεμήσουμε για τη γη μας», είπε η κοπέλα. «Μπορεί να πεθάνουμε και θέλαμε απλώς να είμαστε μαζί πριν από όλα αυτά».

Μετά τον γάμο τους, η Arieva και ο Fursin, 24 ετών, μηχανικός λογισμικού, ετοιμάστηκαν να πάνε στο τοπικό Κέντρο Εδαφικής Άμυνας για να προσφέρουν τη βοήθειά τους στην υπεράσπιση της χώρας.
«Ίσως αυτοί (οι Ρώσοι) μόλις φύγουν από τη χώρα μας, να μπορέσουμε να γιορτάσουμε κανονικά», είπε η Arieva και πρόσθεσε: «Ελπίζω μόνο ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε τη γη μας, θα έχουμε τη χώρα μας ασφαλή και ευτυχισμένη χωρίς Ρώσους σε αυτήν».

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από ksltv.com


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες