Ώρα Ευρώπης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17, 2022

Ώρα Ευρώπης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ


Η ώρα της Ευρώπης έφτασε για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που έχουν επικίνδυνες αποστολές σε Δανία και Ιταλία, αντιστοίχως. Ο Δικέφαλος δοκιμάζεται (19.45, COSMOTE SPORT 3) απέναντι στη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa Conference League και οι Ερυθρόλευκοι παίζουν (22.00, COSMOTE SPORT 2) στο Μπέργκαμο με αντίπαλο την Αταλάντα για το Europa League. 

Το έργο και των δύο δεν είναι εύκολο καθώς απέναντί τους θα βρουν καλές ομάδες, ενώ πάντοτε τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς του Φεβρουαρίου, μετά τη διακοπή, κρύβουν παγίδες...

Η αποστολή του ΠΑΟΚ
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν υπολογίζει στον Μουργκ, ο οποίος τέθηκε εκτός μάχης εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, ενώ νοκ άουτ είναι κι ο τιμωρημένος Μιχαηλίδης, όπως και ο Κούρτιτς. Αντιθέτως, ο Ελ Καντουρί συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στη Δανία ταξίδεψαν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας, Γκορντεζιάνι.

«Αντιμετωπίζουμε μια οργανωμένη ομάδα, επιθετική αλλά έχουμε την δική μας φιλοσοφία για να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Αυτό που χαρακτηρίζει την Μίντιλαντ είναι η πίεση και ο τρόπος που οδηγεί σε λάθος τον αντίπαλο» σχολίασε ο Λουτσέσκου, ο οποίος στοχεύει σε ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα σε μια εβδομάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού
Απ' την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, πέραν του τραυματία Γκάρι Ροντρίγκες, άφησε εκτός αποστολής και τον Ανδρούτσο, όπως βεβαίως και τους Κρίστινσον, Καρβάλιο και Κανέ που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Την «ερυθρόλευκη» αποστολή απαρτίζουν οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ου. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

«Είναι μία πολύ γρήγορη ομάδα, δυνατή, που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να πάρει την μπάλα, ενώ ξεχωρίζει και για τις μεταβιβάσεις της. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Είναι πολύ δυνατή και δεν μετρά τόσο πολύ τι κάνει εντός έδρας» σχολίασε ο Μαρτίνς, ο οποίος πρόσθεσε: «Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και να προκριθούμε. Το πιστεύουμε. Μπορούμε να περάσουμε, το νιώθουμε και αυτό ήρθαμε να κάνουμε».









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες