Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ντέρμπι στο Φάληρο με ξεκάθαρο φαβορί – Η ώρα και το κανάλι - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 13, 2022

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ντέρμπι στο Φάληρο με ξεκάθαρο φαβορί – Η ώρα και το κανάλι


Στο Φάληρο διεξάγεται η αναμέτρηση που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα το φαβορί τόσο λόγω της θετικής παράδοσης που έχει τα τελευταία χρόνια, όσο και γιατί η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι πήραν μια δύσκολη πρόκριση επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο, θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως αήττητοι. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα έχει το μυαλό του και στην επικείμενη αναμέτρηση με την Αταλάντα για το Europa League.

Από την άλλη, η «Ένωση» προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τον δραματικό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Η ΑΕΚ έμεινε ουσιαστικά δίχως στόχο από τον Φεβρουάριο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αρνητική παράδοση κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Η ώρα και το κανάλι του Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (13/2) στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Ολυμπιακός: Χωρίς Σισέ, Κούντε και Ανδρούτσο
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση δεν βρίσκεται ο Σισέ, ο οποίος έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις μετά την επιστροφή του από το Copa Africa. Επίσης, εκτός έμειναν οι Ανδρούτσος και Κούντε, ενώ ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά πήρε τους Φαντιγκά και Κίτσο.


ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο στο Φάληρο
Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο Φάληρο, καθώς ο Σέρχιο Αραούχο τέθηκε οριστικά νοκ άουτ. Οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν ότι ο Αργεντινός επιθετικός υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού και ξεκίνησε θεραπεία. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 11 το πρωί στα Σπάτα.


ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες