Νέα μέτρα: «Ξεκλειδώνουν» εστίαση, ψυχαγωγία και εκδηλώσεις - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022

Νέα μέτρα: «Ξεκλειδώνουν» εστίαση, ψυχαγωγία και εκδηλώσεις


Χωρίς μέτρα για τον κορονοϊό - τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους - επιχειρεί να αφήσει η κυβέρνηση την εστίαση και την ψυχαγωγία, επιτρέποντας ταυτόχρονα σε έναν μεγάλο βαθμό την κανονική διεξαγωγή αθλητικών και καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Κάτι που άλλωστε είχαν προαναγγείλει εδώ και μέρες τα κυβερνητικά στελέχη, αφού στόχος είναι η επιστροφή στην κανονικότητα. Αρκεί βέβαια οι επιστήμονες της ειδικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας να δώσουν αύριο το πράσινο φως οπότε και συνεδριάζουν για να εξετάσουν τα νεότερα δεδομένα για την πανδημία στη χώρα μας.

Ποια μέτρα είναι προς άρση
Η κυβέρνηση έθεσε σειρά αιτημάτων προς την επιτροπή του υπουργείου Υγείας προκειμένου οι επιστήμονες να τα εξετάσουν και να αποφανθούν. Άλλωστε τα κυβερνητικά στελέχη θεωρούν ότι πλέον διευκολύνεται η κατάσταση για άρση μέτρων, καθώς τα νοσοκομεία παρουσιάζουν εικόνα αποκλιμάκωσης αφού υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες covid αλλά και στις ΜΕΘ. Είναι ενδεικτικό ότι χθες ο ΕΟΔΥ κατέγραψε στην ημερήσια έκθεσή του 494 διασωληνωμένους συμπολίτες μας από 600 και πλέον που ήταν μέχρι πρόσφατα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες