Πανσέληνος του χιονιού: Πώς επηρεάζει τα ζώδια το τελευταίο φεγγάρι του χειμώνα; - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022

Πανσέληνος του χιονιού: Πώς επηρεάζει τα ζώδια το τελευταίο φεγγάρι του χειμώνα;


H πανσέληνος του Φεβρουαρίου 2022, γνωστή και ως πανσέληνος του χιονιού, είναι το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του φετινού χειμώνα.
Πώς πήρε το όνομά της η πανσέληνος του χιονιού


Pexels



Η πανσέληνος το χιονιού εμφανίζεται πλήρης για τρεις μέρες, από χθες, Τρίτη 15/2, μέχρι και αύριο, Πέμπτη 17/2. Ονομάστηκε, έτσι, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που κατά κανόνα εμφανίζεται αυτόν τον μήνα στη Βόρεια Αμερική και πήρε το όνομά της από τους ιθαγενείς κατοίκους της. Ήταν επίσης, γνωστή και ως «φεγγάρι της πείνας», επειδή το κυνήγι ήταν δύσκολο λόγω του χιονιού και του κρύου, αλλά και «πανσέληνος της αρκούδας», γιατί τα ζώα αυτά έβγαιναν αναζητώντας φαγητό. Είναι επίσης γνωστή και ως Σελήνη της Καταιγίδας, ή Σελήνη του Κυνηγού, Σελήνη του Λύκου και Σελήνη των Κεριών. Στην Ελλάδα θα κορυφωθεί απόψε, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στις 18:56. Η επόμενη πανσέληνος θα είναι στις 18 Μαρτίου 2022.
Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πανσέληνος του χιονιού;

Η φετινή πανσέληνος του Φεβρουαρίου, είναι η τελευταία του χειμώνα και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα. Μιλάμε λοιπόν για μία παθιασμένη πανσέληνο. Η πανσέληνος στο Λέοντα μας ωθεί να προχωράμε μπροστά, να είμαστε δημιουργικοί και θετικοί. Ο Λέων ζητά όλα τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω του. Μας ζητά να βρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να διασκεδάσουμε, να βρούμε τι μας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Πώς θα επηρεάσει όμως το κάθε ζώδιο η πανσέληνος του χιονιού;
Κριός

Ήρθε η ώρα να βάλεις το φλογερό σου πνεύμα στη θέση του οδηγού και να πατήσεις το γκάζι. Αυτή η πανσέληνος φέρνει την έμπνευση που θα φέρει νέα ενέργεια στην ερωτική σου ζωή, στο πάθος και στις δημιουργικές σου προσπάθειες. Να ζητήσεις αυτό που θέλεις και μην φοβηθείς να εκφράσεις τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, με τρόπο ειλικρινή και άμεσο.
Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος θα σε εμπνεύσει να συνδεθείς με τους ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο σαν στο σπίτι σου. Το να προσεγγίσεις τους αγαπημένους σου και να περιβάλλεις τον εαυτό σου με τις ζεστές και φροντιστικές δονήσεις της οικογένειας και του φιλικού σου περιβάλλοντος, θα σε βοηθήσει να βρεις σταθερότητα ανάμεσα σε τυχόν απρόβλεπτες ανατροπές της πανσελήνου.
Δίδυμοι

Δεν χρειάζονται πολλά για να έρθει η πηγαία σου φλυαρία στο προσκήνιο. Και αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα το πετύχει. Ήρθε η ώρα να μοιραστείς τις δημιουργικές σου ιδέες πιο ανοιχτά και να μιλήσεις με αυτοπεποίθηση για όλα όσα θες να πεις. Να ξέρεις μόνο ότι η προσοχή είναι ήδη στραμμένη πάνω σου, γι’ αυτό επίλεξε προσεκτικά τα λόγια σου.

Πώς θα επηρεάσει τον Καρκίνο η πανσέληνος του χιονιού

Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των χρημάτων και σου ζητά να επενδύσεις στον εαυτό σου. Βεβαιωθείτε ότι λίγη «διασκέδαση» είναι μέρος των οικονομικών σου σχεδίων. Μπορεί να είναι η ώρα να ξεκινήσεις να μαζεύεις χρήματα για ένα ταξίδι, να ανοίξεις έναν αποταμιευτικό λογαριασμό για το αμάξι που θέλεις, ή να ζητήσεις την αύξηση που ξέρεις ότι σου αξίζει από το αφεντικό σου.
Λέων

Αυτή η φλογερή πανσέληνος λάμπει στο ζώδιό σου, οπότε είναι η δανική ευκαιρία για να ρίξεις φως στα πιο σκοτεινά κομμάτια της ζωής σου και να λάμψεις. Όταν εμπιστεύεσαι την αυτοπεποίθηση και την αυθεντικότητά σου, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Ο κόσμος περιμένει να ακούσει τον βρυχηθμό σου και να σου παραδοθεί.
Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος πλημμυρίζει από αισιοδοξία και εκπλήξεις για εσένα Παρθένε. Οπότε άσε στην άκρη όλα τα logistics και άφησε το μυαλό σου να περιπλανηθεί σε μια περιοχή ονειροπόλησης. Το να κάνεις όνειρα για τη ζωή που θέλεις είναι το πρώτο βήμα για να την κάνεις πραγματικότητα. Αφέσου στα πιο μεγάλα σου όνειρα και σκέψεις και απόλαυσε τη μαγεία του εσωτερικού σου κόσμου.
Πώς θα επηρεάσει τον Ζυγό η πανσέληνος του χιονιού;

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, συναντά τον Άρη και μαζί με τη Σελήνη στον Λέοντα, είναι μια όμορφη στιγμή για να ενεργοποιήσεις ξανά τους στόχους σου. Προκειμένου να δώσεις πραγματικά πνοή σε ό,τι σε παθιάζει, είναι χρήσιμο να έχεις μια ομάδα ομοϊδεατών στο πλευρό σου. Αγκάλιασε συνεργασίες και τα πιο δημιουργικά άτομα στο περιβάλλον σου.
Σκορπιός

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στην επαγγελματική σου ζωή, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τραβήξεις την προσοχή των σωστών ανθρώπων. Επιδίωξε να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τους ανώτερους σου, να επιδείξεις τα αποτελέσματα της δουλειάς και της προόδου σου. Σε κάθε περίπτωση, προώθησε με κάθε τρόπο τα μεγαλύτερα επαγγελματικά σου ταλέντα.

Τοξότης

Αυτή η παθιασμένη πανσέληνος, φωτίζει το ζωδιακό πνεύμα της φωτιάς και σε εμπνέει να εξερευνήσεις μια συναρπαστική (και προς εξερεύνηση) περιοχή. Ακολούθησε την καρδιά σου σε νέους προορισμούς — είτε αυτό σημαίνει ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής, είτε μια ευκαιρία με έναν σέξι άγνωστο. Η τύχη είναι με το μέρος σου.
Αιγόκερως

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου είναι εξαιρετική για να μας βοηθήσει να αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Και για εσένα, η απελευθέρωση αυτή θα ευθυγραμμιστεί επίσης με το αίσθημα της αναγέννησης. Με την Αφροδίτη προσανατολισμένη στον έρωτα και τον Άρη προσανατολισμένο στους στόχους, να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σου, το συναισθηματικό βάθος της πανσελήνου θα είναι ακόμα πιο έντονο. Απομακρύνσου από οτιδήποτε σε εμποδίζει να επικοινωνήσεις με τη βαθύτερη αλήθεια και επιθυμία σου στις σχέσεις.
Πώς θα επηρεάσει τον Υδροχόο η πανσέληνος του χιονιού

Ήρθε η ώρα να αυξήσεις το πάθος στις σχέσεις σου, είτε πρόκειται για ρομαντικές, είτε επαγγελματικές. Τώρα μπορείς όσο ποτέ άλλοτε να εκφραστείς με ενθουσιασμό, ζήλο και αυθεντικότητα. Το να είσαι ειλικρινής γύρω από τους αληθινούς όρους των σχέσεών σου, θα αφήσει πολλά περιθώρια για ενθουσιασμό και ανάπτυξη.
Ιχθύες

Αυτή η πανσέληνος φτιάχνει το σκηνικό για κάθε είδους διασκεδαστικές εκπλήξεις. Γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν τα σχέδιά σου βγουν εκτός προγράμματος. Δέξου την αλλαγή καθώς προχωράς στη συνήθη ρουτίνα σου και να θυμάσαι πως όταν επιτρέπεις στον εαυτό σου να λειτουργεί σε συγχρονισμό με το σύμπαν, όλα είναι πιθανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες