Στους δρόμους ξανά οι αγρότες της Θεσσαλίας – Κλείνουν συμβολικά την Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2022

Στους δρόμους ξανά οι αγρότες της Θεσσαλίας – Κλείνουν συμβολικά την Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις φέρονται οι αγρότες της Θεσσαλίας που αναμένουν ραντεβού για συνάντηση με τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Ενέργειας, προκειμένου να συζητήσουν για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Την σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνουν σήμερα οι αγρότες του Τυρνάβου και της Ελασσόνας όπου μαζί με τους κτηνοτρόφους έχουν προγραμματίσει στη 1 το μεσημέρι να συγκεντρωθούν στην Μελούνα και να αποκλείσουν συμβολικά την εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης.
Στις 7 το απόγευμα στο μπλόκο της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση όπου θα γίνει μια αποτίμηση του αγώνα μέχρι σήμερα καθώς και των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς, Αλέξη Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Κουτσούμπα (ΚΚΕ) και Κυριάκο Βελόπουλο (Ελληνική Λύση) αλλά και συγχρόνως η πορεία και οι δράσεις των επόμενων ημερών.

Το μπλόκο της Βοιωτίας θα επισκεφθεί αύριο το απόγευμα ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος θα συναντηθεί με τους αγρότες στο δημαρχείο του Ορχομενού ενω την Τρίτη θα βρίσκεται στο μπλόκο της Νίκαιας ο γραμματέας του Μέρα25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Πηγή: ΕΡΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες