Γιατί δεν πρέπει να αλλάζουμε θέση στο αεροπλάνο χωρίς να ενημερώνουμε το πλήρωμα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022

Γιατί δεν πρέπει να αλλάζουμε θέση στο αεροπλάνο χωρίς να ενημερώνουμε το πλήρωμα


Μία τρομακτική συμβουλή ασφαλείας για τα αεροπλάνα και τους κανονισμούς πτήσεις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία αεροσυνοδός της American Airlines.
Μια αεροσυνοδός της American Airlines εξηγεί γιατί δεν πρέπει ποτέ να αλλάζουν θέση οι επιβάτες στο αεροπλάνο χωρίς να ενημερώσουν το πλήρωμα. Η Σερένιτι Χάλεϊ, η οποία εργάζεται για την American Airlines, αποκάλυψε μια σειρά από διασκεδαστικά γεγονότα για τη ζωή ως μέλος του πληρώματος καμπίνας.
Σε ένα πρόσφατο βίντεο, ενημέρωσε μεταξύ άλλων τους 10 και πλέον χιλιάδες ακόλουθούς της γιατί δεν πρέπει ποτέ να αλλάζουν θέσεις σε ένα αεροπλάνο χωρίς να ενημερώσουν το πλήρωμα: «Iδού ένα γρήγορο, μικρό διασκεδαστικό γεγονός για τα αεροπλάνα και γιατί δεν πρέπει να αλλάζετε θέση χωρίς να ρωτήσετε. «Πριν από την απογείωση, κάνουμε πάντα μία διαδικασία που ονομάζεται βάρος και ισορροπία μόνο και μόνο για να βεβαιωθούμε ότι το βάρος είναι καλό στο αεροπλάνο και ότι η ισορροπία είναι εντάξει για απογείωση»
Όταν αλλάζουν οι επιβάτες τις θέσεις τους προσθέτει, στην πραγματικότητα αλλάζουν την ισορροπία του αεροπλάνου, οπότε πρέπει πάντα να ρωτάνε, για κάθε ενδεχόμενο». Περισσότεροι από 26.000 άνθρωποι παρακολούθησαν το βίντεό της από τότε που το δημοσίευσε.

Ένας πιλότος συμφώνησε με την αεροσυνοδό και αποκάλυψε μια τρομακτική στιγμή που είχε κάποτε ένα μέλος του πληρώματος του αφού οι επιβάτες μετακινήθηκαν πριν από μια πτήση. Ο πιλότος εξήγησε σε ένα φόρουμ «Εάν τα [συστήματα] έχουν ρυθμιστεί λάθος, τότε το αεροσκάφος μπορεί να συντριβεί κατά την απογείωση.s
H αεροσυνοδόςΑ.Ρ

«Τέσσερις επιβάτες κάθισαν μπροστά από τις καθορισμένες θέσεις πριν από την απογείωση. Ο πρώτος μου αξιωματικός πετούσε και αντιμετώπισε προβλήματα όταν έπρεπε να στρίψει το αεροσκάφος: Ήταν πολύ βαρύ.

«Ήταν μια πολύ κρίσιμη κατάσταση, γιατί ο διάδρομος ήταν πολύ σύντομος και δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε». Όσο ρωτάτε όμως, θα είστε ασφαλείς– δεν υπάρχουν κανόνες ή νόμοι που απαγορεύουν την ανταλλαγή θέσεων. Το καλύτερο μέρος για να καθίσει κανείς είναι στην πραγματικότητα το πίσω μέρος του αεροπλάνου, σύμφωνα με τους αεροσυνοδούς.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες