Τι μπορείτε να καθαρίσετε με τις ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21, 2022

Τι μπορείτε να καθαρίσετε με τις ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων


Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθαρίσετε διάφορα αντικείμενα και επιφάνειες, πέρα από τα πιάτα.

Κι αν αναρωτιέστε πού και πώς να τις χρησιμοποιήσετε, σας έχουμε τις απαντήσεις.

Πόρτα φούρνου
Η πόρτα του φούρνου αναπόφευκτα συγκεντρώνει λίπη από το ψήσιμο. Για να την καθαρίσετε χρησιμοποιήστε μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων βουτηγμένη σε ζεστό νερό και τρίψτε την επιφάνεια της πόρτας του φούρνου με ένα μαλακό σφουγγάρι.

Τηγάνια και κατσαρόλες
Με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί στην πόρτα του φούρνου, μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων καθαρίζει εύκολα τα καμένα λίπη από κατσαρόλες και τηγάνια. Ενώ σίγουρα υπάρχουν και άλλες μέθοδοι, αυτή λειτουργεί όταν είστε απελπισμένες.

Λεκές από καφέ ή τσάι
Οι λεκέδες από καφέ ή τσάι μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν , ειδικά από ορισμένα υφάσματα ή ακόμα και από φλυτζάνια. Γεμίστε λοιπόν ένα δοχείο κατά τα ¾ με ζεστό νερό και τοποθετήστε ένα δισκίο πλυντηρίου πιάτων (ή ένα κομμάτι!). Μουλιάστε το λεκέ και στη συνέχεια τρίψτε απαλά με ένα σφουγγάρι. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό κι αν χρειαστεί επαναλαμβάνετε τη διαδικασία.

Κάδο σκουπιδιών
Οι κάδοι σκουπιδιών χρειάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα καλό και αποτελεσματικό καθάρισμα. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να γεμίσετε τον κάδο με ζεστό νερό και να ρίξετε μέσα μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων. Αφήστε να δράσει για μία ώρα και στη συνέχεια σαπουνίζετε καλά με μια βούρτσα ή ένα σφουγγάρι.

Νεροχύτης
Οι γρατζουνιές από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια και ο αποχρωματισμός από σκούρα υγρά μπορούν να κάνουν ακόμα και τον πιο καθαρό νεροχύτη να φαίνεται βρώμικος. Η ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων λειτουργεί τόσο ως απορρυπαντικό όσο και ως καθαριστικό.

Απλώς ρίξτε λίγο ζεστό νερό στο νεροχύτη και τρίψτε την ταμπλέτα του πλυντηρίου πιάτων με το χέρι σας ( πάντα με γάντι). Ξεπλύντε με ζεστό νερό χρησιμοποιώντας αν χρειαστεί μια μαλακή βούρτσα.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες