ΣΟΚ - Έφαγε αποφάγια και ακρωτηριάστηκε (ΦΩΤΟ) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Φεβρουαρίου 22, 2022

ΣΟΚ - Έφαγε αποφάγια και ακρωτηριάστηκε (ΦΩΤΟ)


Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για έναν νεαρό φοιτητή από την Μεγάλη Βρετανία η απόφαση να φάει τα αποφάγια που άφησε ο συγκάτοικός του καθώς λίγο αργότερα οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα πόδια του.


Η σπάνια περίπτωση ήρθε στη δημοσιότητα από το New England Journal of Medicine, με το όνομα του φοιτητή να μη δίνεται στη δημοσιότητα, αναφερόμενος μόνο ως «JC».

Έκανε υψηλότατο πυρετό, είχε 166 καρδιακούς χτύπους το λεπτό και όταν εμφάνισε σήψη, οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό των κάτω άκρων του.

Ο νεαρός φοιτητής, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mirror», έφαγε ότι απέμεινε από τα νουτλς με κοτόπουλο που είχε παραγγείλει το προηγούμενο βράδυ ο φίλος του.

Σύμφωνα με την ιατρική επιθεώρηση «New England Journal of Medicine», ο Βρετανός δεν είχε αλλεργίες και είχε κάνει όλα τα παιδικά εμβόλια, με βάση το ιστορικό που του πήραν οι γιατροί.
Σπανίως κατανάλωνε αλκοόλ, κάπνιζε ωστόσο δύο πακέτα τσιγάρα την εβδομάδα και μαριχουάνα σε καθημερινή βάση.


Φωτο από express.co.uk

«Ο ασθενής ήταν καλά μέχρι και 20 ώρες πριν από την εισαγωγή στο νοσοκομείο, όταν εμφανίστηκε διάχυτος κοιλιακός πόνος και ναυτία αφού έφαγε ρύζι, κοτόπουλο και ότι είχε απομείνει από το πιάτο του φίλου του».

Ο Βρετανός «JC» εργαζόταν λίγες ώρες σ’ ένα εστιατόριο και δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα ούτε είχε έρθει σε επαφή με ζώα ή ανθρώπους που ήταν άρρωστο.

Μετά τον κοιλιακό πόνο και τον εμετό ακολούθησαν ρίγη, γενικευμένη αδυναμία, προοδευτική επιδείνωση διάχυτων μυαλγιών, πόνος στο στήθος, δύσπνοια, πονοκέφαλος, δυσκαμψία στον αυχένα και θολή όραση.

Πέντε ώρες πριν από την εισαγωγή στο νοσοκομείο, το δέρμα του έγινε μωβ και ένας φίλος του τον πήγε στα εξωτερικά ιατρεία για αξιολόγηση.

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι έπασχε από μια επιθετική βακτηριακή λοίμωξη με αποτέλεσμα οι νεφροί του να υπολειτουργούν και το αίμα του να αρχίζει να πήζει.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες