Τρίκαλα: Πέθανε ο 12χρονος που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι σε κυνήγι – Άφαντος ο δράστης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2022

Τρίκαλα: Πέθανε ο 12χρονος που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι σε κυνήγι – Άφαντος ο δράστης


Τραγικό τέλος στην υπόθεση που συγκλόνισε τα Τρίκαλα. Ο άτυχος 12χρονος υπέκυψε στην εντατική του νοσοκομείου, που είχε μεταφερθεί.
Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής ένας 12χρονος στα Τρίκαλα που είχε μεταφερθεί στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη, στην ΜΕΘ Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης έπειτα από σφαίρα που που δέχτηκε από άγνωστο κυνηγό.
Υπενθυμίζεται ότι το παιδί είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και ξαφνικά σωριάστηκε αιμόφυρτο από μια σφαίρα που το είχε βρει στο κεφάλι. Ο δράστης που πιθανότατα πέρασε τον 12χρονο για θήραμα δεν έχει εντοπιστεί. Το παιδί είχε μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όμως κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στη Λάρισα καθώς τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, που τελικά υπέκυψε.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς τραυματίστηκε το παιδί, καθώς δεν έχει βρεθεί ο κυνηγός που φαίνεται ότι το πέρασε για θήραμα και το πυροβόλησε. Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Τρικάλων. Σύμφωνα με το trikalaola.gr, το παιδί καταγόταν από το Ελάφι Καλαμπάκας και αφήνει πίσω του τους γονείς του και άλλα δύο αδελφάκια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες