Κομμάτιασαν 26χρονη πορνοστάρ – Την αναγνώρισαν από τα τατουάζ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2022

Κομμάτιασαν 26χρονη πορνοστάρ – Την αναγνώρισαν από τα τατουάζ


Η Carol Maltesi γνωστή και ως Charlotte Angie, μία 26χρονη πορνοστάρ στην Ιταλία, κατακρεουργήθηκε από τον 43χρονο γείτονά της. Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος η γυναίκα δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο, το πτώμα της τεμαχίστηκε, ο δράστης το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες και πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες, πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο.

Το πτώμα αναγνωρίστηκε από τα τατουάζ της. Τα αναγνώρισαν, όπως γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera, άτομα που είχαν δει τις πορνό ταινίες της.


Ο δολοφόνος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Ο δράστης φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε το κινητό της άτυχης γυναίκας (μητέρας ενός παιδιού πέντε ετών) για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο -αφού την είχε δολοφονήσει- με τα οποία ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η 26χρονη ήταν ζωντανή.

Οι υποψίες όμως αυξήθηκαν και οι έρευνες πήραν νέα τροπή όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, έστω και τριών δευτερολέπτων, μέσω whatsapp και ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες