Γερμανία: Η 27χρονη παιδοκτόνος που δηλητηρίασε και έπνιξε τα 5 παιδιά της απο ερωτική ζήλια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2022

Γερμανία: Η 27χρονη παιδοκτόνος που δηλητηρίασε και έπνιξε τα 5 παιδιά της απο ερωτική ζήλια

 


Η υπόθεση είχε παγώσει το 2020 τη Γερμανία. Mία νεαρή μητέρα είχε σκοτώσει τα 5 από τα 6 παιδιά της, θολωμένη από τη ζήλια.
Το Νοέμβριο του 2021 στο Σόλινγκεν της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας γράφτηκε ο επίλογος σε ένα έγκλημα που είχε συνταράξει τη Γερμανία. Δικαστήριο στη δυτική Γερμανία επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης σε μια 27χρονη γυναίκα που νάρκωσε τα πέντε απο τα έξι παιδιά της και στη συνέχεια τα έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια στη μπανιέρα του σπιτιού τους.



Ο δικαστής είχε αναφερθεί στις δολοφονίες ως «τραγωδία», κρίνοντας οτι η γυναίκα δεν θα μπορούσε να υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση μετά από 15 χρόνια ποινής, όπως συνήθως συμβαίνει. Η 27χρονη Κρίστιαν Κ. μητέρα έξι παιδιών, δηλητηρίασε με χάπια τα παιδιά της, δύο αγοράκια και τρία κοριτσάκια, ηλικίας από 18 μηνών έως 8 ετών, σε ένα έγκλημα που είχε παγώσει την κοινωνία και είχε κάνει τους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση να ξεσπάσουν σε δάκρυα, οπως έγραφε τότε ο τοπικός Τύπος.


Επέζησε μόνο ένα από τα παιδιά της 27χρονης, ο 11χρονος Μαρσέλ ο οποίος δεν τραυματίστηκε και αμέσως μετά το έγκλημα φέρεται να συνόδευσε τη μητέρα του στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής, όπου εκείνη επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις ράγες. Ακολούθως πιστεύεται ότι ο μικρός συντετριμμένος απο όσα είχε βιώσει, πήγε μόνος του στο σπίτι της γιαγιάς του οπου ομολόγησε όσα φρικτά είχε δει.Το διαμέρισμα όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδίαΑ.Ρ

Η νεαρή Γερμανίδα «νάρκωσε τα πέντε παιδιά της και τα έπνιξε μέχρι θανάτου επειδή ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση «συναισθηματικά κατεβεβλημένη» οπως ακούστηκε στην πολύκροτη δίκη της, μετά το χωρισμό απο τον τρίτο της σύζυγο. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε μόλις δει μία φωτογραφία του με τη νέα του αγαπημένη.

Ο δικηγόρος της είχε ζητήσει να αθωωθεί η κατηγορούμενη για το έγκλημα λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Εμπειρογνώμονας ωστόσο που είχε διοριστεί από το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η γυναίκα δεν έπασχε από σοβαρή ψυχική ασθένεια. Την είχε περιγράψει ως οριακή, ναρκισσιστική προσωπικότητα.

Το έγκλημα συγκλόνισε το έθνος, με εκατοντάδες πολίτες να μένουν ξάγρυπνοι στο Σόλινγκεν την εποχή εκείνη για να θρηνήσουν και να τιμήσουν τα δολοφονημένα παιδιά.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες