Ο Αλέν Ντελόν επέλεξε την ευθανασία-Θα φύγει με τους δικούς του όρους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2022

Ο Αλέν Ντελόν επέλεξε την ευθανασία-Θα φύγει με τους δικούς του όρους


Την επιθυμία του να φύγει από τη ζωή ειρηνικά και με τους δικούς του όρους έχει εκφράσει ο 86χρονος Αλέν Ντελόν.

Ο ηθοποιός μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2019 ζει στην Ελβετία και επαναλαμβάνει ότι έχει επιλέξει την ευθανασία να να τερματίσει τη ζωή του όταν εκείνος το επιλέξει, όπως επιβεβαίωσε και ο μεγαλύτερος γιος του Άντονι.

Ο Άντονι Ντελόν επίσης ηθοποιός, 57 ετών, είναι ο μεγαλύτερος γιος του Αλέν Ντελόν από τον γάμο του με τη Νάταλι Ντελόν, για τα μάτια της οποίας ο θρυλικός Γάλλος σταρ είχε χωρίσει τη Ρόμι Σνάιντερ. Επιβεβαιώνοντας την απόφαση του πατέρα του, υπενθύμισε ότι η μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή το 2021 από καρκίνο του παγκρέατος, είχε κάνει κι εκείνη την ίδια επιλογή.

Ο ίδιος ήταν κοντά της ακόμα κι αν η διαδικασία, την οποία είχε ήδη οργανώσει η οικογένεια, δεν στάθηκε απαραίτητη, καθώς η Νάταλι «έφυγε» πριν προχωρήσει στην ευθανασία.

Μιλώντας, στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL, ο Άντονι αποκάλυψε ότι για το λόγο αυτόν ο πατέρας του διευκρίνισε στη διαθήκη του την επιθυμία του, τού ζήτησε να μείνει μαζί του μέχρι το τέλος και να οργανώσει τα πάντα, πράγμα το οποίο και δέχθηκε, όπως κατέθεσε και στην αυτοβιογραφία του «Entre chien et loup» (Ανάμεσα στον σκύλο και στον λύκο).

Στις σελίδες του βιβλίου, ο Άντονι Ντελόν εξήγησε ότι δεν ήθελε τον ρόλο του εκτελεστή της διαθήκης, γι' αυτό και παραχώρησε τη διαδικασία στην ετεροθαλή αδελφή του Ανούτσκα (31) που γεννήθηκε από τη σχέση τού πατέρα του με τη Ροζαλί βαν Μπρέμεν (55 ετών σήμερα), και τη μεγαλύτερη αδελφή του Αλέν Ντελόν Junior (28).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες