Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα κρεμμύδια σας φρέσκα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2022

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα κρεμμύδια σας φρέσκα


Τα κρεμμύδια είναι ένα βασικό συστατικό για τη μαγειρική που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι. Μπορούν να προστεθούν ωμά σε σαλάτες, να σοταριστούν με άλλα λαχανικά για μια ομελέτα, να μαγειρευτούν με διάφορες άλλες πρώτες ύλες για να δημιουργήσουν τη βάση πολλών συνταγών. Αλλά αν δεν είστε κάποιος που χρησιμοποιεί συχνά κρεμμύδια, μπορεί να αναρωτιέστε τι να κάνετε με αυτά που έχουν μείνει στη σακούλα, ώστε να μην χρειαστεί να τα πετάξετε.

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα κρεμμύδια σας φρέσκα
Αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με το Bon Appétit, τα κρεμμύδια που διατηρούνται κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και μεταξύ θερμοκρασιών από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου μπορούν να παραμείνουν φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά μπορεί να μην χρειαστεί να πληροίτε αυτούς τους όρους για να διατηρήσετε τα κρεμμύδια σας καλά για αρκετό καιρό. Εφόσον γνωρίζετε πόσο καιρό χρειάζεται να διατηρήσετε τα κρεμμύδια φρέσκα ή πότε σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να τα αποθηκεύσετε χρησιμοποιώντας την παρακάτω τεχνική για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χαλάσουν πριν τα χρειαστείτε.

Αποθηκεύστε τα κρεμμύδια σε σκοτεινό μέρος
Υπάρχουν μερικές βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αποθηκεύετε κρεμμύδια για έως και ένα μήνα, ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές τους να παραμείνουν φρέσκα. Στα κρεμμύδια αρέσουν οι ίδιες συνθήκες με τις πατάτες, αλλά δεν μπορούν να μοιράζονται τον ίδιο χώρο γιατί και τα δύο τρόφιμα επηρεάζουν αρνητικά το ένα το άλλο, ως προς την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Γι’ αυτό πρέπει να βρείτε δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης που είναι σκοτεινοί, ξηροί και δροσεροί. Ωστόσο, δεν μπορεί οποιοδήποτε σκεύος να κάνει για τον συγκεκριμένο σκοπό. Ό,τι κι αν επιλέξετε για να αποθηκεύσετε τα κρεμμύδια πρέπει να προσφέρει λίγη ροή αέρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε κάτι σαν μια τσάντα με τρύπες.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, τα κρεμμύδια μπορούν να παραμείνουν φρέσκα για έως και ένα μήνα, εξηγεί το PopSugar. Η έλλειψη ηλιακού φωτός θα εμποδίσει τα κρεμμύδια να φυτρώσουν και η ροή του αέρα θα εμποδίσει τα κρεμμύδια να απορροφήσουν υπερβολική υγρασία και να γίνουν μαλακά. Έτσι, εάν πρέπει να αποθηκεύσετε ολόκληρα τα κρεμμύδια που έχουν απομείνει για περισσότερες από μερικές ημέρες, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή σας.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες