Τι απέγινε η Ρωσίδα δημοσιογράφος που εισέβαλε με πλακάτ στο στούντιο την ώρα των ειδήσεων - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022

Τι απέγινε η Ρωσίδα δημοσιογράφος που εισέβαλε με πλακάτ στο στούντιο την ώρα των ειδήσεων


Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «χουλιγκανισμό» την ενέργειά της, να «εισβάλει» στο live και να διαδηλώσει κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Μετά την είσοδό της με πλακάτ στο στούντιο του τηλεοπτικού καναλιού Channel One η Ρωσίδα δημοσιογράφος Μαρίνα Οβσιανίκοβα, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό αναφέρουν πηγές από ΜΜΕ και από το περιβάλλον της.

Ωστόσο, δεν έχουν αναφερθεί νεότερα στοιχεία για το πού βρίσκεται ή το ποια θα είναι η τύχη της.

Παράλληλα, το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «χουλιγκανισμό» την ενέργειά της, να «εισβάλει» στο live και να διαδηλώσει κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Η Μαρίνα Οβσιανίκοβα στάθηκε πίσω από την παρουσιάστρια των ειδήσεων με το πλακάτ της και φώναζε συνθήματα κατά του πολέμου.

«Σχετικά με αυτή τη γυναίκα, αυτό είναι χουλιγκανισμός», είπε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ εξαίροντας το τηλεοπτικό αυτό δίκτυο για το ποιοτικό, αντικειμενικό και έγκαιρο πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με το BBC, εικάζεται ότι η γυναίκα είναι υπό κράτηση από τις αρχές.

Αναφέρεται, επίσης, ότι ο ο δικηγόρος της φέρεται να την αναζήτησε σε όλα τα αστυνομικά τμήματα που βρίσκονται κοντά στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την εντοπίσει.

Από την άλλη πλευρά, κρατικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε σήμερα το πρωί ότι εναντίον της ήδη έχει ξεκινήσει προδικαστική διαδικασία.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες