Πόλεμος στην Ουκρανία: Σπαρακτικό βίντεο με τσελίστα να παίζει Μπαχ ανάμεσα στα ερείπια του Χαρκόβου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σπαρακτικό βίντεο με τσελίστα να παίζει Μπαχ ανάμεσα στα ερείπια του Χαρκόβου


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το σπαρακτικό βίντεο του τσελίστα, Ντένις Καρατσέβτσεφ, ο οποίος παίζει ανάμεσα στα κατεστραμμένα κτίρια από τους βομβαρδισμούς στο Χάρκοβο
Η εικόνα του μουσικού από την Ουκρανία ο οποίος πριν από λίγο καιρό έδινε συναυλίες στις μεγαλύτερες σκηνές της Αυστρίας, της Ιαπωνίας και της Τουρκίας και πλέον οι ήχοι του συνοδεύουν τις εικόνες ολέθρου που άφησε πίσω του ο πόλεμος, στην κατεστραμμένη πόλη του, συγκινεί.
Ο Ντένις Καρατσέβτσεφ στο σχετικό βίντεο, φαίνεται να στέκεται μπροστά από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ή τουλάχιστον ότι απέμεινε από αυτό, σε έναν από τους άλλοτε κεντρικότερους δρόμους της βομβαρδισμένης πόλης, ενώ έχει επιλέξει να εκτελέσει τη Σουίτα για Τσέλο Νο. 1 του Μπαχ.
Στο Facebook εξηγεί ότι το βίντεο του έχει στόχο να τραβήξει την προσοχή στα βάσανα της πόλης του, που βομβαρδίζεται ανηλεώς από τον ρωσικό στρατό. Η ουκρανική Αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι μέχρι τις 20 Μαρτίου περισσότερα από 600 πολυώροφα κτίρια του Χαρκόβου είχαν καταστραφεί, ανάμεσά τους και σχολεία.
«Είμαι τσελίστας και πολίτης του Χαρκόβου», έγραψε ο Καρατσέβτσεφ στο Facebook.

«Λατρεύω την ηρωική μου πόλη που τώρα παλεύει να επιβιώσει από τον πόλεμο. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να αποκαταστήσουμε και να ανοικοδομήσουμε τη χώρα μας, όταν ο πόλεμος τελειώσει. Ξεκινάω αυτό το project στους δρόμους του Χαρκόβου για να συγκεντρώσω χρήματα για ανθρωπιστική βοήθεια και την αποκατάσταση της αρχιτεκτονικής της πόλης. Ας ενωθούμε για να ξαναζωντανέψουμε την πόλη μας μαζί!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες