Απαγωγή Κυπαρίσση: Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2022

Απαγωγή Κυπαρίσση: Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της απαγωγής του επιχειρηματία από το Μενίδι, Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος βρισκόταν στα χέρια των κακοποιών κάτι παραπάνω από δυο μήνες. Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας έχει εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα ο επιχειρηματίας μεταφέρεται στην ΓΑΔΑ και όπως όλα δείχνουν είναι καλά στην υγεία του.

Το ιστορικό της απαγωγής
Οι δράστες παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία, ο οποίος έτρωγε σε ταβέρνα με φίλους, ενημέρωσαν και τους συνεργούς τους και τα μεσάνυχτα της 29ης Δεκεμβρίου έγινε η αρπαγή.

Λίγη ώρα αργότερα, σε περιοχή στα Σπάτα βρέθηκαν δυο καμένα οχήματα και το κινητό του. Το πρώτο ήταν το όχημα του θύματος και το δεύτερο ένα από τα οχήματα των δραστών.

Την καταγγελία της απαγωγής έκανε στην Αστυνομία οικείο πρόσωπο του θύματος, καθώς μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο τη στιγμή του συμβάντος και άκουσε την ιαχή «βοήθεια» και στη συνέχεια κι άλλες συνομιλίες.

Οι απαγωγείς είχαν έρθει σε επαφή με την οικογένεια ζητώντας ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου. Μετά από λίγο καιρό όμως είχαν διακόψει τις επαφές με την οικογένεια του επιχειρηματία.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες