Κόρινθος: Στη “φάκα” της ΕΛΑΣ ληστές που “ξάφριζαν” σπίτια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Μαρτίου 12, 2022

Κόρινθος: Στη “φάκα” της ΕΛΑΣ ληστές που “ξάφριζαν” σπίτια


Στην εξιχνίαση 11 περιπτώσεων κλοπών και αποπειρών αυτών σε οικείες, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, προχώρησε ύστερα από μεθοδική έρευνα το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται 4 ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως και 30 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 21.11.2021 έως και την 13.1.2022, είχαν διαπράξει συνολικά, 9 περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και 2 περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, οικιακές και ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά, είδη ρουχισμού και χρήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 22.600 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες