Πούτιν – Αυξήθηκε η δημοτικότητα του μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022

Πούτιν – Αυξήθηκε η δημοτικότητα του μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία


Αύξηση του ποσοστού των Ρώσων που εμπιστεύονται τους χειρισμούς του Βλαντιμίρ Πούτιν κατέγραψε δημοσκόπηση που διεξήχθη μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Public Opinion Foundation (FOM) που διεξήχθη στις 27 Φεβρουαρίου, το ποσοστό της εμπιστοσύνης των Ρώσων προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν αυξήθηκε από 60% σε 71% την τελευταία εβδομάδα.


Στον αντίποδα βρίσκεται ένα 11% των ερωτηθέντων που απάντησαν ότι δεν εμπιστεύονται τον Πούτιν και ένα 18% που δήλωσε ότι δυσκολεύεται να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Σύμφωνα με το FOM για την ίδια περίοδο, το διάστημα, δηλαδή, από τις 20 έως τις 27 Φεβρουαρίου το ποσοστό των Ρώσων που εγκρίνουν τις ενέργειες του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αυξηθεί σε 71% από 64% το προηγούμενο διάστημα.

Στη δημοσκόπηση αποτυπώθηκε και η στάση των Ρώσων απέναντι στην απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να ξεκινήσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία με το 65% να δηλώνει ότι τάσσεται υπέρ της απόφασης του Ρώσου προέδρου και μόνο το 17% να δηλώνει αντίθετο.

Παράλληλα το 69% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση του FOM τάσσεται υπέρ της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας του Ντονμπάς και του Ντονέτσκ με μόλις το 8% να έχει διαφορετική και αντίθετη άποψη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες