«Ζητείται: Νεκρός ή ζωντανός» - Ένα εκατ. δολάρια για το «κεφάλι» του Πούτιν - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2022

«Ζητείται: Νεκρός ή ζωντανός» - Ένα εκατ. δολάρια για το «κεφάλι» του Πούτιν


Ένα εκατομμύριο δολάρια για τη σύλληψη του ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, προσφέρει σε στρατιωτικούς ο ρώσος επιχειρηματίας, Alex Konanykhin, με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σε μια ανάρτησή του στο LinkedIn έγραψε: «Υπόσχομαι να πληρώσω 1.000.000 δολάρια στον ή στους αξιωματικούς που, τηρώντας το συνταγματικό τους καθήκον, συλλάβουν τον Πούτιν ως εγκληματία πολέμου σύμφωνα με τη ρωσική και διεθνή νομοθεσία» και συμπλήρωσε:

«Ο Πούτιν δεν είναι ο ρώσος πρόεδρος, καθώς ήρθε στην εξουσία ως αποτέλεσμα μιας ειδικής επιχείρησης ανατίναξης πολυκατοικιών στη Ρωσία, στη συνέχεια παραβίασε το Σύνταγμα εξαλείφοντας τις ελεύθερες εκλογές και δολοφονώντας τους αντιπάλους του».

O επιχειρηματίας συμπλήρωσε την ανάρτησή του αναφέροντας ότι «ως Ρώσος και Ρώσος πολίτης, θεωρώ ηθικό μου καθήκον να διευκολύνω την αποναζιστικοποίηση της Ρωσίας. Θα συνεχίσω τη βοήθειά μου στην Ουκρανία στις ηρωικές προσπάθειές της να αντέξει την επίθεση της Ορντά του Πούτιν».

Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια εικόνα με μια φωτογραφία του Πούτιν, λέγοντας: «Ζητείται: Νεκρός ή ζωντανός. Βλαντιμίρ Πούτιν για μαζική δολοφονία».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες