Καιρός: Μικρή επιδείνωση με συννεφιά και τοπικές βροχές - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2022

Καιρός: Μικρή επιδείνωση με συννεφιά και τοπικές βροχές


Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ βαθμιαία από τα δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Αυξημένη συννεφιά στις περισσότερες περιοχές- Βαθμιαία και από τα δυτικά τοπικές βροχές
Η θερμοκρασία σε καλά επίπεδα για την εποχή θα φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου
Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική του καιρού
Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και με αραιή συννεφιά θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες . Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και μεταφορά σκόνης από την Αφρική


Σήμερα σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, με ασθενείς τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτιοδυτικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει κατά τόπους τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες