Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος αποκαλύπτει: «Μου έμαθαν πώς να αποπλανώ ερωτικά τους στόχους» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2022

Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος αποκαλύπτει: «Μου έμαθαν πώς να αποπλανώ ερωτικά τους στόχους»


Η Αλία Ρόζα είναι Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος και έχει διδαχθεί από τα 18 της να αποπλανεί στόχους με την παρουσία της και της ειδικές τεχνικές της. Η 37 ετών σήμερα πρώην κατάσκοπος δηλώνει ότι έχει εκπαιδευτεί σε μυστική ακαδημία πρακτόρων κοντά στη Μόσχα και μάλιστα στο ίδιο πρόγραμμα με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Στα «δίχτυα» της έχουν πέσει από έμποροι ναρκωτικών μέχρι και διακινητές ανθρώπων. Πλέον Αλία έχει αλλάξει ζωή και καλεί την Δύση να σταματήσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
«Είμαι πρώην κατάσκοπος και μου έμαθαν πώς να αποπλανώ ερωτικά τους στόχους». Η 37χρονη σήμερα Αλία Ρόζα αποκαλύπτει πως ως πράκτορας του Βλαντιμίρ Πούτιν χρησιμοποιούσε ερωτικές τεχνικές σε μία προσπάθεια να αποσπά πληροφορίες για τους εχθρούς της Ρωσίας.


Κόρη στρατηγού της τότε Σοβιετικής Ένωσης μεγάλωσε ακούγοντας ιστορίες για την πατρίδα της. Προτού γίνει 15 ετών αποφάσισε ότι θέλει να γίνει μυστική πράκτορας. Έτσι, στα 18 της έγινε δεκτή σε στρατιωτική ακαδημία έξω από τη Μόσχα.
Πλέον, ούσα μητέρα ενός παιδιού, αποκαλύπτει πτυχές από την προηγούμενη καριέρα της, που μοιάζουν με χολιγουντιανή ταινία.
«Όταν ήμουν 18 ετών, στάλθηκα σε στρατιωτική ακαδημία όπου μελέτησα όλες τις ειδικές τεχνικές. Μας έδειξαν πώς να αποπλανούμε, να χειραγωγούμε, να πείθουμε τους ανθρώπους, πώς να χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά όπλα, αλλά και πολεμικές τέχνες. Γενικά πώς να είμαστε ο τέλειος στρατιώτης στο πεδίο», περιέγραψε η ίδια.

Η Αλία Ρόζα εκπαιδεύτηκε σε μία πληθώρα τεχνικών που μπορούν να σκοτώσουν. Ωστόσο εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισής της έλαβε εκπαίδευση και σε τεχνικές της σεξουαλικής αποπλάνησης. Ωστόσο, η ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό ενώ ήταν στο πρόγραμμα της σχολής κατασκόπων.
«Μπορούσα να μάθω στην κάθε γυναίκα πώς να κάνει τον οποιονδήποτε άνδρα να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου», είχε αναφέρει.
«Μυστήριο. Μυστικά. Ίντριγκα. Πρέπει όμως να είσαι και η καλύτερη στο σεξ. Αυτό μας το μάθαιναν στην ακαδημία. Δεν μας έλεγαν απλώς, μας έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μια μεθοδευμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, πρέπει να γίνουν κάποιες πράξεις βήμα - βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική γιατί έπρεπε να είσαι η καλύτερη, αλλιώς πώς θα τον αποπλανούσες;».

Πηγή: New York Post

Στέφανος Νικήτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες