Ουκρανία: Πατέρας έχασε όλη του την οικογένεια - «Συγγνώμη παιδιά μου, δεν μπόρεσα να σας σώσω» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2022

Ουκρανία: Πατέρας έχασε όλη του την οικογένεια - «Συγγνώμη παιδιά μου, δεν μπόρεσα να σας σώσω»


Μια ακόμη ιστορία από το Ιρπίν, μαρτυρά την φρίκη του πολέμου που βιώνει η Ουκρανία και η πόλη του Ιρπίν.

Έζησε τον απόλυτο πόνο, καθώς είδε μέσα σε λεπτά να χάνεται όλη του η οικογένεια. Η ιστορία του έγινε viral . Ο Σεργκέι Περεμπέινις συγκλόνισε όλο τον πλανήτη με τα λόγια του, μετά την τραγική ιστορία από το Ιρπίνι, που έκανε τον γύρο του κόσμου.
Ο Σεργκέι Περεμπέινις, όπως είναι το όνομα του τραγικού πατέρα και συζύγου, σε ανάρτησή του στο Facebook προχώρησε σε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό: «Τους πήρε όλους μαζί. Η Τάνια δεν τα κατάφερε. Τι σημαίνουν όλα αυτά για μένα; Τι θα ακολουθήσει; Θέλω να σας δω για μια τελευταία φορά. Συγχωρείστε με, δεν σας προστάτευσα».


Η 43χρονη μητέρα





Μαζί τους ήταν και ένας άντρας, ο 28χρονος Ανατόλι από το Λουγκάνσκ η σχέση του οποίου με τη μητέρα και τα δύο παιδιά παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με Ουκρανό δημοσιογράφο ο οποίος έφερε στη δημοσιότητα το τρομακτικό βίντεο με τη στιγμή του βομβαρδισμού που κόστισε τη ζωή στη μητέρα και τα δύο παιδιά της, είπε ότι η 43χρονη είχε καταγωγή από το Ντονέτσκ και είχε πάει στο Ιρπίν το 2014 όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην ανατολική Ουκρανία.



Ο τραγικός πατέρας

«Πίστευε ότι το Ιρπίν ήταν ασφαλές. Αλλά ο ρωσικός στρατός τους βρήκε και εκεί» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αντρέι Ντούμπτσα.

Η Ιρίνα Νεβάντα, φίλη της Τατιάνα Περεμπιίνις, απέτισε φόρο τιμής στην οικογένεια, γράφοντας στα social media: «Η φίλη μας... τα παιδιά της... ο Νικίτα και η Αλίζ, νονοί της Πολινότσκα μου, καλύφθηκαν από πυρά όλμων, προσπαθώντας να φύγουν από το Ιρπίν μέσω ανθρωπιστικού διαδρόμου. Η Τάνια δεν τολμούσε να ξεμυτίσει τόσο καιρό από το σπίτι της, επειδή οι γονείς της είναι άρρωστοι. Ο πατέρας της είναι καρδιολόγος και η μητέρα της είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και πάσχει από Αλτσχάιμερ... Η Τάνια ήταν η τελευταία τους ελπίδα, το τελευταίο τους στήριγμα. Τι θα απογίνουν;».







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες